De luxe huisparfumering van Lampe Berger Paris voor elk interieur!

Geplaatst op: 21-04-2011

De luxe huisparfumering van Lampe Berger Paris voor elk interieur!

Het is volop lente en dan krijgen we weer zin in frisse lucht, mooie nieuwe accessoires voor ons huis en verfijnde geuren die ons humeur positief beïnvloeden!

Een natuurlijk ozon-effect

Door het verbrandingsproces vormt zich ook natuurlijke ozon in de lucht die onplezierige geuren (kooklucht, huisdieren, roken, mufheid etc..) weghaalt en de lucht desinfecteert. Lampe Berger maskeert dus geen nare geurtjes, maar verwijdert ze daadwerkelijk en het unieke diffusiesysteem verhoogt tevens de zuurstoftoevoer in je leefomgeving. Zo komt er onder meer een hoog niveau aan anionen vrij in de lucht, dit verlicht je ademhaling, heeft een stimulerende werking tegen vermoeidheid, heeft een activerende werking op de celvernieuwing en versterkt je immuniteit.

Nieuwe modellen Lampe Berger: ‘Feuille d'Or' en ‘Feuille d'Argent'

Dit prestigieuze nieuwe model porseleinen lamp heeft een elegant, klassiek design, versierd met een dessin op basis van echt bladgoud of zilver dat met de hand aangebracht is. Dit maakt elk exemplaar uniek en vergroot daarmee de verzamelwaarde. Deze nieuwe Lampe Berger is voorzien van een prachtige sierdop. Feuille d' Or is verkrijgbaar in witte uitvoering met bladgoud en een goudkleurige sierdop en in een zwarte uitvoering met zilver accent en een zilverkleurige sierdop.

Nieuwe modellen Lampe Berger: 'Bingo Métallissimo'

Ook de Lampe Berger- bestseller in model ‘Bingo' heeft dit voorjaar een nieuwe look gekregen met een ultramoderne, glanzende metallic laklaag. Deze Lampe Berger is ook voorzien van een glanzende, rechte sierdop en is verkrijgbaar in de uitvoeringen goud, zilver en zwart ( ‘etain' ofwel tin).

Nieuw model Lampe Berger: 'Corollissima'

Dit grotere zusje van het oorspronkelijke Lampe Berger- model ‘Corolla' biedt een royale capaciteit, terwijl zij met haar vrouwelijke vormen toch eenvoud en elegantie uitstraalt. Dit elegante model is voorzien van een tulpvormige sierdop en is verkrijgbaar in de glaskleuren gerookt grijs (met tinkleurige sierdop), amber (met goudkleurige sierdop) en violet (met tinkleurige sierdop).

Nieuw: Lampe Berger 'Parfum de Maison' Cranberry

Geurgenot met een sprankelende lentefrisheid? Dat is de nieuwe ‘Parfum de Maison' van Lampe Berger in de geur ‘Cranberry'! Deze sprankelende cocktail van rode vruchten combineert een zurige frisheid met zoetige zachtheid. In de topnoot een tintelfrisse combinatie van citrusvruchten (mandarijn, sinaasappel) en ananas. Het hart ontluikt de fruitige geur van rood fruit zoals cranberry, rode bes, granaatappel en bosbes, vermengd met de zoetheid van rijpe nectarines. De basis blijft zoet maar ook fris dankzij aardbeien met een vleugje romige vanille.

 

Verkoopprijzen

  • Lampe Berger model ‘Feuille d'Or' en ‘Feuille d'Argent'  € 92,50/stuk
  • Lampe Berger model ‘ Bingo Métallissimo'  € 42,50/stuk
  • Lampe Berger model ' Corollissima'  € 45,00/stuk
  • Lampe Berger ‘Parfum de Maison' Cranberry  € 14,95/500ml en  € 25,90/1000ml

 

 

Meer informatie: www.lampeberger.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief