De Groenste ogen van Nederland zijn bekend!

Geplaatst op: 17-06-2014

De Groenste ogen van Nederland zijn bekend!

Alle vrouwen in ons land met groene ogen konden onlangs kans maken om voor één keer in de huid te kruipen van Maleficent. Disney en MAC Cosmetics waren namelijk op zoek gegaan naar de vrouw met de groenste ogen ter gelegenheid van de release van ‘Maleficent' die nu te zien is in 3D in de Nederlandse bioscopen.

Winnares Sharon Teeuwen

Maleficent wordt gespeeld door de mooie 39-jarige actrice Angelina Jolie die in de film te zien is met prachtige make-up en felgroene ogen. Alle vrouwen vanaf 16 jaar met groene ogen konden meedoen met de wedstrijd door een portretfoto van zichzelf in te sturen. Uit de vele honderden inzendingen is een top drie gekomen. Disney en MAC Cosmetics hebben unaniem gestemd: de ogen van Sharon Teeuwen zijn net zo groen als van Maleficent!

Disney Cinema

Winnares Sharon heeft een Maleficent & MAC fotoshoot in een professionele studio gewonnen en haar eigen Maleficent filmposter. De filmposter is afgelopen vrijdag 13 juni onthuld tijdens een Maleficent screening event in de Disney Cinema in Hoofddorp.

MAC Cosmetics

Vanwege de langverwachte release van ‘Maleficent' heeft MAC Cosmetics een gelimiteerde collectie op de markt gebracht die is geïnspireerd op deze film. De collectie bevat 11 items waaronder oogschaduw, nagellak, highlighter, lippenstift en lipgloss die exclusief verkrijgbaar zijn in de MAC Pro Store en via de website van MAC Cosmetics.

 

Bekijk de trailer van de nieuwe film Maleficent.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief