De genomineerden voor de Beauty Award 2011 zijn bekend!

Geplaatst op: 13-12-2010

De genomineerden voor de Beauty Award 2011 zijn bekend!

De tweede editie van de Beauty Award, hét evenement van het jaar binnen de professionele schoonheidsbranche, is in volle gang.

Genomineerden zijn bekend

Een vakjury boog zich de afgelopen periode over de talloze inzendingen die binnenkwamen voor de Categorieën Beauty Salon van het Jaar en Schoonheidsspecialist van het Jaar. De genomineerden zijn inmiddels bekend. Deze keer strijden zes professionele schoonheidsspecialisten en zes bedrijven om de fel begeerde Beauty Awards van het jaar 2011!

Finalefeest zondagavond 27 maart 2011

De twee initiatiefnemers Beauty Trade & Exhibition Association en vakmagazine Kosmetiek willen met de Beauty Award de professionele schoonheidsbranche in Nederland verder upgraden alsmede professionaliseren richting de consument. De felbegeerde Beauty Awards (2e editie) zullen worden uitgereikt tijdens een spetterend finalefeest op zondagavond 27 maart 2011.

Dit jaar nog veel meer inzendingen dan vorig jaar

De organisatoren van de Beauty Award zagen het aantal inschrijvingen dit jaar nog sterker toenemen dan het afgelopen jaar! De vakjury heeft dan ook een flinke klus gehad om tot de uiteindelijke 12 genomineerden te komen.

Meerdere nominatierondes

Alle deelnemers aan de Beauty Award 2011 zijn tijdens de eerste nominatieronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals business, pr &marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoudelijke kennis.

‘Mystery Guest'

Tijdens de tweede ronde worden alle salons bezocht door een ‘Mystery Guest', die hen onder meer zal toetsen op hun kwaliteit qua behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. De eindronde bestaat tot slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

De genomineerden van de Beauty Award 2011 

Categorie Beauty Salon van het Jaar:

 • De Elvenhoeve, Haastrecht
 • Beauty All-in by Desiree, Alphen aan den Rijn
 • Beauty Wellness Lifestyle Annelies, Vorstenbosch
 • Schoonheidsinstituut Loëlle, Deventer
 • Schoonheidsinstituut Xenia, Gouda
 • Babassu Skin & Spa, Leiden

Categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar:

 • Annie Nijssen Huid- & Voetverzorging, Neerkant
 • Lifestyle to B., Doetinchem
 • Intense Skin and Body Improvement, Nistelrode
 • Pure Beautycare, Assen
 • Tijdloos Instituut voor Wellness en Huidverbetering, Bedum
 • Total Beauty Schoonheidsinstituut, Laren (GLD)

Iedereen mag meestemmen vanaf 10 januari 2011!

Vanaf 10 januari 2011 kan door iedereen mee gestemd worden via de website van de Beauty Award www.beauty-award.nl. Dit jaar wordt voor het eerst een speciale publieksprijs uitgereikt. Een ieder die via deze website zijn of haar favoriete schoonheidsspecialist kiest, maakt kans op mooie prijzen, waaronder een VIP- arrangement voor de finaleavond van de Beauty Award op 27 maart 2011!

Meer informatie: www.beauty-award.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief