De frisse en kleurrijke zomerlook 2011 van freshMinerals!

Geplaatst op: 31-03-2011

De frisse en kleurrijke zomerlook 2011 van freshMinerals!

We kunnen er niet omheen want deze zomer is het kleur wat de klok slaat, zeker met de ‘Fresh Colour Blocking' zomerlook van 2011!

Frisse en vooral kleurrijke look

Nieuw van freshMinerals voor de zomermaanden van 2011 is de make-up collectie van ‘Fresh Colour Blocking'! Gegarandeerd dat je hiermee zeker op het strand en de terrasjes met een onweerstaanbaar frisse en vooral kleurrijke look voor de dag komt!

100% natuurlijk en 24 uur perfect

De make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80).

Zonnige make-upbasis met sprankelende finish

De handige freshMinerals Puff Foundation ‘Freshcover' zorgt voor een optimale maar natuurlijk ogende dekking op basis van pure geplette mineralen. Hiermee profiteer je van alle voordelen van een losse minerale poederfoundation, met echter het gemak van een sponsje voor een eenvoudig aan te brengen make-upbasis. Klop de minerale poederfoundation voorzichtig op je huid en daarna polijst je de foundation vloeiend over het gezicht met het geïntegreerde sponsje. Dankzij het spiegeltje in de dop is deze foundation extra handig voor op reis en onderweg.

Voor een perfect gave finish

Het luchtig aanbrengen over het gehele gezicht van freshMinerals Finish Loose Powder ‘Beige' zorgt direct voor een subtiel zonnig effect. Deze minerale losse poederformule met lichtreflecterende parelpigmenten zorgt voor een perfect gave finish, reguleert een teveel aan talg, verlengt de houdbaarheid van de foundation en geeft de huid een zijdezacht gevoel. De koontjes van de wangen krijgen een onweerstaanbaar ‘sunny glow'- accent met freshMinerals Mineral Puff Blush ‘Pink Glow'. Met freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Sparkling' geef je het gezicht tot slot een onweerstaanbaar sprankelende finish!

Intens kleurrijke blikvangers

De ogen worden de komende zomer kleurrijke blikvangers met freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows ‘Cancun' (fluweelachtig roze dat op de huid transformeert naar een sublieme gouden nuance) en ‘Solar'(een mysterieuze groentint). Met freshMinerals Liquid Liner Matte Black, met een nauwkeurig te doseren stiftje, creëer je het effect van een ultiem sexy, volle wimperaanzet. Met freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade' omlijn je de ogen met een spannend lagunegroen accent voor een geraffineerde blik. Twee laagjes freshMinerals Waterproof Beautiful Eyes Mascara 'Black' geven je oogopslag tot slot een mooie open blik die perfect bestand is tegen zweten en zwemmen.

Oweerstaanbaar lippen met sensuele glans

In de zomer word je volop gekust door de zon! Zelf kun je kussen met onweerstaanbaar opgemaakte lippen dankzij freshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Princess' in een sublieme fuchsia nuance met een mooie sensuele glans. Deze lipgloss bestaat uit twee stappen qua aanbrengen. Met stap 1 breng je de intense en levendige kleur aan en stap 2 (een transparante gloss, die ook perfect apart gedragen kan worden) zorgt ervoor, dat de kleur langdurig onberispelijk op de lippen aanwezig blijft. Door de lipcontouren vooraf dun te omlijnen met een strak te doseren lijntje van freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink' ben je verzekerd van een extra langdurige houdbaarheid van je lipgloss!

 

Verkoopprijzen 

TEINT

  • freshMinerals Mineral Puff Foundation ‘Freshcover' € 29,95
  • freshMinerals Mineral Finish Loose Powder ‘Beige' € 34,95
  • freshMinerals Mineral Puff Blush ‘Pink Glow' € 24,50
  • freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Sparkling' € 29,95

 

EYES

  • freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows ‘Cancun' en ‘Solar' € 15,50/stuk
  • freshMinerals Liquid Liner ‘Matte Black' € 14,95   
  • freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade' € 14,95   
  • freshMinerals Waterproof Beautiful Eyes Mascara 'Black' € 18,00  

 

LIPS

  • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink' € 14,95 
  • freshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Princess' € 19,95

 

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief