De exfoliants van Paula's Choice, voor een stralende huid

Geplaatst op: 24-10-2011

De exfoliants van Paula's Choice, voor een stralende huid

Het is belangrijk om de huid regelmatig te exfoliëren wanneer je haar stralend, gezond en vooral goed ontvankelijk wilt houden voor de overige verzorgende producten.

Zonder schurende scubkorreltjes

De Nederlandse vrouw is bij het woord ‘exfoliëren' vooral gewend aan de bekende ‘mechanische' (en vaak té sterk schurende) scrubkorreltjes voor een dieptereiniging van de huid. De exfoliants van Paula's Choice bestaan echter uit lotions en gels die de huid, zonder schurende scrubkorreltjes, effectief ontdoen van het droge en verdikte laagje dode huidcellen.

Zonder geur en kleurstoffen

De exfoliants van Paula's Choice hebben de juiste pH-waarde voor een effectieve werking en zijn toch mild. De producten zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Deze unieke combinatie maakt dat de exfoliants in de Verenigde Staten al vele jaren absolute bestsellers zijn. Paula's Choice exfoliants zijn er in verschillende concentraties en texturen, waardoor er voor ieder huidtype een geschikt product te vinden is.

Wat is het verschil tussen AHA's en BHA's?

Qua type exfoliants zijn er de AHA's (Alpha Hydroxy Acids) oftewel fruitzuren en BHA (Beta Hydroxy Acid) oftewel salicylzuur. Maar wanneer gebruik je nu welke exfoliant? Het belangrijkste verschil tussen een AHA en een BHA is dat AHA's in water oplosbaar zijn, terwijl een BHA in vet oplosbaar is. Deze unieke eigenschap van BHA zorgt ervoor, dat een BHA tot het vet in de poriën kan doordringen en de opeengehoopte huidcellen aan de binnenkant van de talgklier (die je poriën dus kan verstoppen) kan exfoliëren. Een BHA is het beste als je een huid met puistjes en/of mee-eters hebt, terwijl een AHA beter is bij een door de zon beschadigde, verdikte of zeer droge huid die geen last heeft van onzuiverheden.

Voor een frisse, gladde en stralende huid

Wat AHA's en BHA beide doen, is het buitenste laagje dode huidcellen als het ware ‘losweken', hierdoor krijgen nieuwe huidcellen de gelegenheid om naar de oppervlakte te komen wat de huid een opvallend frisse en gladde uitstraling geeft. De lijn van Paula´s Choice biedt speciaal hiervoor 1 AHA- product en 5 BHA- producten met verschillende texturen, die de huid op een zachte maar effectieve wijze ontdoen van dode huidcellen en die haar weer glad, fris en stralend voor de dag laten komen!

 

Meer weten? Lees alles over de exfoliants van Paula's Choice!

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief