De Detox Spa Aromatherapy Candle van Alissi Brontë

Geplaatst op: 10-03-2011

De Detox Spa Aromatherapy Candle van Alissi Brontë

Het ultraluxe, Spaanse nichemerk Alissi Brontë bestaat uit producten met een bijna sprookjesachtige uitstraling en een magische filosofie die helemaal past in de huidige trend van state of the art natuurzuivere, milde en ‘eco- chic' producten!

Natuurlijke essentiële oliën.

In het gecertificeerde laboratorium van Alissi Brontë wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde onderzoekstechnieken en natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een maximaal voordeel voor je huid. Het merk heeft een eigen 100% ecologisch organische plantage waar de ingrediënten geteeld worden met veel respect voor het milieu en de natuur. De gebruikte plantextracten en natuurlijke essentiële oliën zorgen voor een intensieve celregeneratie en verjonging van je huid door middel van een ruime keuze aan salonbehandelingen en thuisproducten voor gezicht en lichaam.

Rijke, verzorgende en langdurig perfect glijdende olie

De Alissi Brontë Detox Detoxifying Wine Therapy Massage Candle ziet eruit als een ambachtelijk schenkkannetje en lijkt op het eerste gezicht op een soort geurkaars. Niets is echter minder waar! Als je de kaars aansteekt en even 5 tot ca. 15 minuten goed laat branden, transformeert het ‘kaarsvet' namelijk tot een rijke, verzorgende en langdurig perfect glijdende olie, waarmee je het lichaam van top tot teen weldadig kunt (laten) masseren. Het handige schenkkannetje voorkomt een knoeiboel.

Ontgiftende, hydraterende intensief voedende formule

De waxvrije, 100% natuurlijke body oil- formule van de Alissi Brontë Detox Detoxifying Wine Therapy Massage Candle werkt intensief ontgiftend voor de huid en heeft een krachtige hydraterende en voedende werking tijdens een weldadige lichaamsmassage. De toegevoegde essentiële oliën van onder
andere sinaasappel en patchouly zorgen ervoor, dat een totale lichaamsmassage met deze ‘detoxkaars' een weldadig ontspannende belevenis is voor alle zintuigen!

Toepassing

  • De kaars wordt aangestoken voor 5 tot 15 minuten totdat de oliën vloeibaar zijn
  • Giet een beetje op de palm van de hand en verdeel deze over het hele lichaam zonder te wachten tot hij is afgekoeld
  • Het is belangrijk om de vloeistof over de palm te gieten om de temperatuurregeling
  • Blaas de kaars uit bij de hoeveelheid dat je wenst te gebruiken is gesmolten
  • Met de massage kaars kunt je ongeveer 8 tot 10 complete lichaamsbehandelingen doen
  • Elke nieuwe massage vraagt hetzelfde proces

 

Verkoopprijs

  • Alissi Brontë Detox Detoxifying Wine Therapy Massage Candle € 78,00/125 ml

Meer informatie: www.alissibronte.me

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief