De ‘Design Collection' tandenborstels van Jordan

Geplaatst op: 25-02-2011

De ‘Design Collection'  tandenborstels van Jordan

Door het opnieuw in de markt zetten van de traditionele tandenborstel als een gewild Lifestyle product, zet Jordan Individual een nieuwe trend!

Artistiek en kleurrijk assortiment

Met de introductie van de kleurrijke ‘Design Collection' ontstond een artistiek en kleurrijk assortiment tandenborstels die jonge kunstenaars de mogelijkheid
gaf om hun creativiteit te uiten op een voor hen volledig nieuw gebied! Jordan Individual biedt voor iedereen een geschikte en favoriete tandenborstel! 

"Size L"

Van de twee verschillende tandenborstels binnen de collectie, is de "Size L" speciaal ontwikkeld voor de tandenpoetsers onder ons die graag "schrobben". Het grotere ergonomische handvat is plezierig vast te houden voor deze gebruiker en het borstelhoofd is groter, waardoor de gehele mond optimaal gereinigd wordt.

"Size S"

De "Size S" is ontwikkeld de meer "voorzichtige" poetsers onder ons. Dankzij het fijnere handvat en door het kleinere borstelhoofd is deze tandenborstel een verfijnd en mooi instrument. Jordan Individual tandenborstels worden geleverd met zachte of medium borstels.

 

Verkoopprijs

  • Jordan Individual Tandenborstel  € 2,69 (alle varianten)

Meer informatie: www.jordan.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief