De Beste D.I.O. Drogist van het jaar is bekend!

Geplaatst op: 05-10-2011

De Beste D.I.O. Drogist van het jaar is bekend!

Afgelopen zondag 2 oktober vond de jaarlijkse relatiedag van D.I.O. plaats in Het Spoorwegmuseum te Utrecht. Voor dit unieke evenement, de D.I.O. Experience genaamd, waren ondernemers, leveranciers en overige relaties van D.I.O. uitgenodigd.

Ontwikkelingen en toekomstplannen

De dag begon met een plenaire sessie voor de ondernemers. Terwijl de kinderen werden vermaakt met een theatervoorstelling en een rondleiding door het museum, konden de ondernemers luisteren naar de toekomstplannen voor 2012. Tegelijkertijd werden de leveranciers verwelkomd en aansluitend op de hoogte gebracht over de ontwikkelingen bij D.I.O. en binnen de branche.

Mooie toekomst voor D.I.O.

De afgelopen twee jaar stonden in het teken van crisis, consolideren en promotiedruk. De D.I.O. organisatie heeft in deze jaren juist geïnvesteerd in de eigen organisatie, formule-ontwikkeling en innovatie. D.I.O. staat er nu dan ook beter voor dan ooit: het spoor ligt klaar, het materieel is getest, de bemanning getraind. Vol vertrouwen gaat D.I.O. op reis richting een mooie toekomst.

Experience

Na het onthullen van de plannen in 2012 konden de ondernemers de werelden van Idyl Ons Huismerk en Madelief bezoeken. Ook was er de mogelijkheid om cadeaupapier, bedrijfskleding en natuurlijk niet te vergeten het museum zelf te bezichtigen.

Beste D.I.O. van het jaar 2011

Na het nuttigen van het gezamenlijke voorgerecht waar de leveranciers ook bij aanwezig waren werd last but not least natuurlijk ook weer de beste D.I.O.-drogist van het jaar bekend gemaakt. Aldith Hunkar, freestyle multi-media journalist en bevlogen presentatrice, heeft op enthousiaste wijze de winnaars bekend gemaakt. Er werden winnaars gekozen in vier categorieën:

  • Beste nieuwkomer: D.I.O. drogisterij Sterrenburg te Dordrecht
  • Commercieel winkelbeeld: D.I.O. drogisterij 't Plateau te Spijkenisse
  • Local Hero: D.I.O. drogisterij Mets te De Koog
  • Klantgerichtheid: D.I.O. drogisterij Van Rheenen te Weesp

 

Fantastische prijzen en glazen award

De winnaars ontvingen naast de gebruikelijke felicitaties en bloemen allemaal een cheque ter waarde van €400 en een prachtige glazen award. Daarnaast krijgen ze een advertentie aangeboden met ondersteunend PoS materiaal. Maar het allerbelangrijkste van deze wedstrijd is dat de D.I.O. drogist zich met deze prijs op zak in de kijker kan zetten. Hij kan zijn klanten in het zonnetje zetten en extra aandacht vestigen op zijn sterke punten. Zo'n trofee op de toonbank is uiteraard een goede reclame voor de D.I.O. drogisterij.

'Overall-winnaar': D.I.O. drogisterij Bea van Lagen

Naast deze gelukkige winnaars werd er nog een speciale ‘overall-winnaar' gekozen namelijk de D.I.O. Drogist van het jaar 2011. De winnaar, D.I.O. drogisterij Bea van Lagen te Kootwijkerbroek, had op alle onderdelen goed gescoord en kreeg een extra grote glazen award mee naar huis, een cheque ter waarde van € 1000 én als extra bonus wordt de winkel een weekend lang gerund door het managementteam van FACO.

Beste D.I.O. Leverancier

Ook de leveranciers van D.I.O. werden niet vergeten. De beste D.I.O. leverancier van afgelopen jaar, Louis Widmer, heeft een prachtige glazen award in ontvangst genomen en krijgt een gratis advertentieplaatsing in een van de D.I.O.-folders.

D.I.O. webshop

De D.I.O. Experience werd afgesloten met een spectaculaire lichtshow. De webshop van D.I.O. ging officieel de lucht in. De show zorgde voor een gezellig sfeer en afsluiting van een geslaagde dag. Alle seinen staan op groen om er een stomend jaar van te maken!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief