DARO Droge hoest siroop bij droge en kriebelhoest

Geplaatst op: 30-09-2011

DARO Droge hoest siroop bij droge en kriebelhoest

Een droge hoest is erg vervelend, de slijmvliezen geven een onnodige hoestprikkel, zonder dat er hierbij slijm wordt opgehoest. Een droge hoest wordt ook wel kriebel of prikkelhoest genoemd.

Direct effectief

De nieuwe DARO Droge hoest siroop biedt directe verlichting bij droge en kriebelhoest. De zorgvuldig ontwikkelde samenstelling creëert dankzij de actieve ingrediënten een beschermend laagje in de mond en keel, waardoor de slijmvliezen worden beschermd tegen verdere irritatie. Hierdoor wordt de hoestprikkel onderbroken.

Met natuurlijke ingrediënten

De toegevoegde ingrediënten Honing, Gember en Salie hebben antibacteriële eigenschappen, onderdrukken de hoest en verzachten de keel. Tijm- extract verdunt het slijm zodat dit eenvoudig kan worden opgehoest. De toegevoegde werkstof Carbopol creëert een hydraterend en verzachtend laagje in de keel en vormt een beschermende barrière tegen stof en bacteriën.

Vanaf 3 jaar

De geconcentreerde formule heeft een aangename smaak en zorgt voor een directe effectieve werking, die tot 3 uur na de inname van de siroop aanhoudt. DARO Droge hoest siroop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

 

Consumentenadviesprijs

  • DARO Droge hoest siroop  € 6,95/ 150 ml

 

 

DARO Droge hoest siroop is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.daro.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief