DA steunt Stichting Pink Ribbon

Geplaatst op: 23-09-2014

DA steunt Stichting Pink Ribbon

Volgende maand staat in het teken van borstkanker. Zoals elk jaar in oktober is er een campagne om fondsen te creëren voor preventie, opsporing, behandeling en onderzoek naar borstkanker. DA steunt Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker.

Vanaf 1 oktober tot het einde van het jaar verkoopt DA Pink Ribbon armbandjes waarvan de opbrengst ten goede komt aan Pink Ribbon. Met de donaties uit de verkoop financiert de stichting wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker.

Onder de aandacht brengen

Linda Keijzer, algemeen directeur van DA: "Borstkanker is doodsoorzaak nummer 1 binnen de vrouwelijke doelgroep van DA. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we via onze winkels het werk van Pink Ribbon onder de aandacht brengen. We hopen dat onze klanten dit ook inzien en dat er veel Pink Ribbon armbandjes over de toonbank gaan."

Stichting Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels ruim 150 onderzoeken en projecten gefinancierd.


Consumentenprijs

  • Pink Ribbon armbandje  € 12,95

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief