DA Retailgroep presenteert haar vernieuwde commerciële team!

Geplaatst op: 18-02-2013

DA Retailgroep presenteert haar vernieuwde commerciële team!

Peter van Mourik, Commercieel Directeur van DA Retailgroep, heeft zijn team weer op volle sterkte. Met het nieuwe team gaat hij de ambities van DA realiseren en zal er verder gebouwd worden aan het versterken van de formule.

Van Mourik heeft alle vertrouwen in een mooie en gezonde toekomst met ondernemers die op lokaal niveau op hun persoonlijke manier het verschil maken. DA is er helemaal klaar voor!

Op volle sterkte

Peter van Mourik is bij DA gestart in februari 2012. Met het aanstellen van Hilde Wijlacker als Unitmanager a.i. heeft hij zijn team weer op volle sterkte. Wijlacker heeft ruime ervaring opgedaan bij o.a. Etos. Eerder al werden Aart van den Brink en Hans van Duin als respectievelijk Promotiemanager en Hoofd Inkoop a.i. aangetrokken door de drogisterijketen.

Vakmensen uit de retail

Zowel Van den Brink (voorheen Bart's Retail en Bruna) als Van Duin (voorheen Bijeen, Albert Heijn en Heineken) zijn doorgewinterde retailvakmensen en vormen daarmee een uitstekende aanvulling op het bestaande team. Vanuit de interne organisatie werd onlangs Peter Koopmann benoemd tot Formulemanager.

Krachtig team

Samen met Marketingmanager Michiel Lingeman en Unitverantwoordelijke Luxe Mariëlle Sluijter, vormen Wijlacker, Van den Brink, Van Duin en Koopmann onder leiding van Peter van Mourik het commerciële team.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief