DA pakt uit met leuke cadeaus voor de aankomende feestmaand

Geplaatst op: 12-11-2014

DA pakt uit met leuke cadeaus voor de aankomende feestmaand

De aankomende maand is de maand voor leuke en mooie feestelijke cadeaus.  DA biedt een uitgebreid en inspirerend assortiment met heerlijke geuren, mooie make-up en prachtige accessoires, verpakt in een prachtige feestelijke verpakking.

Het feestassortiment van DA is verkrijgbaar in alle DA winkels.

Een cadeau voor iedereen

Een heerlijk ruikend parfum, een fijn verzorgingsproduct of stralende make-up: een variatie aan geschenken met prijzen voor elke portemonnee. Zo heeft DA een Sint & Piet bad- en doucheschuim die ook nog eens ruikt naar melkchocolade waar op het etiket ruimte is voor een persoonlijke noot. Een leuk schoencadeau!

Feestelijke uitstraling

De DA 3-in-1 nailartpen maakt van nagels ware creaties!. Eenvoudig te creëren door het extra dunne kwastje. De Sweet Kiss variant bestaat uit roze nagellak met paars/parelmoer nailart steentjes. De Black Pearl variant heeft blauw/groene nailart steentjes met zwarte nagellak. De perfecte knot maak je eenvoudig en makkelijk met de DA haardonut die verkrijgbaar is in een blonde of bruine variant.  Maak je coupe helemaal af tot een schitterend eindresultaat met fonkelende indraaisteentjes.

 

Consumentenprijzen

  • DA Sint & Piet bad- en doucheschuim  € 0,99/300 ml
  • DA 3-in-1 nailartpen  € 2,49
  • DA haardonut  € 4,49 
  • DA indraaisteentjes  € 3,99 per blister

 

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief