DA intensiveert de samenwerking met Look Good...Feel Better

Geplaatst op: 08-04-2013

DA intensiveert de samenwerking met Look Good...Feel Better

DA steunt al jaren de Stichting Look Good...Feel Better, een stichting die op een positieve manier praktische informatie geeft over uiterlijke verzorging aan mensen met kanker. DA steunt dit prachtige doel van harte en organiseerde de afgelopen jaren jaarlijks een actieweek voor dit goede doel.

Vaste plaats en herkenbaarheid

Om de samenwerking tussen de twee organisaties verder uit te bouwen heeft DA nu besloten om Look Good...Feel Better gedurende het gehele jaar een vaste plaats en herkenbaarheid in haar winkels te geven. Vanaf 8 april geldt dan ook in alle DA winkels: Maak jezelf en een ander mooi; koop make-up van DA huismerk en steun Look Good...Feel Better! Van elk verkocht product maakt DA een deel van de opbrengst over aan de Stichting.

Extra aandacht en zorg

Kanker en behandelingen hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Hoewel het veelal om tijdelijke veranderingen gaat, is de impact groot voor degene die het overkomt. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor iemand betekenen. Want als je er goed uitziet, voel je je vaak ook beter!

Look Good...Feel Better

Look Good...Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie over uiterlijke verzorging aan mensen met kanker. Als enige organisatie in Nederland organiseert zij het hele jaar gratis workshops uiterlijke verzorging bij kanker in ziekenhuizen. Tijdens deze workshops krijgen vrouwen met kanker huidverzorgings- en make-upadvies. De stichting werkt daarbij met de hulp van getrainde professionals die allen geheel belangeloos hun tijd, kennis en kunde beschikbaar stellen.

Deskundig en persoonlijk advies

Het doel van Look Good...Feel Better sluit aan bij dat waar DA voor staat: deskundig en persoonlijk advies over zorgen en verzorgen, schoonheid en gezondheid. Op dit moment zijn er 72 ziekenhuizen die deze workshops geven en hebben ruim 10.000 mensen hieraan deelgenomen. Omdat er behoefte is aan meer locaties en meer workshops, is financiële steun dringend nodig. Door de bijdrage van DA kunnen nog meer mensen met kanker, dichtbij huis, steun krijgen bij hun uiterlijke verzorging. Om er zo, ondanks hun ziekte, goed en verzorgd uit te zien.

Verbintenis vormgeven

DA Retailgroep wil de band met Look Good...Feel Better verder verstevigen en verankeren in de organisatie. Deze verankering uit zich in de wijze waarop DA haar verbintenis met Look Good...Feel Better wil vormgeven: in acties op de winkelvloer, in de corporate en interne communicatie!

 

Lees meer over DA en Look Good...Feel Better:

DA haalt met winkelactie 50.000 euro op voor Look Good...Feel Better

DA actie voor Look Good... Feel Better

Opbrengst van DA actie voor Look Good...Feel Better: € 50.000!

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief