DA Hoeben uit Panningen, winnaar van de Rubis actie!

Geplaatst op: 02-11-2011

DA Hoeben uit Panningen, winnaar van de Rubis actie!

Afgelopen zondagmiddag, 30 oktober stond er bij DA Hoeben een Ferrari voor de deur geparkeerd, zij waren de gelukkige winnaar van een Ferraririt voor het gehele team!

Rubis, de Ferrari onder de cosmetische pincetten

De winkel verkocht namelijk in augustus en september de meeste producten van Rubis, de beste staalwaren ter wereld. Zij wonnen een Ferraririt omdat make-upartist Bobbi Brown Rubis beschouwt als "de Ferrari onder de cosmetische pincetten".

De beste combinatie

Een leuk, fanatiek team dat goed op elkaar is ingespeeld, een goede plek op de winkelvloer en het enthousiasme over Rubis is de combinatie waarom DA Hoeben de meeste producten van Rubis heeft verkocht in de maanden augustus en september. Medewerkers van DA Hoeben, hun partners en de kleintjes hebben met veel plezier een verdiende Ferraririt gemaakt in de mooie omgeving van Panningen.

Over Rubis

Het merk Rubis is momenteel in Nederland bij zo'n 65 verkooppunten verkrijgbaar. Vanaf februari 2011 lanceerde Ilmo het Zwitserse merk Rubis op de Nederlandse markt als waardevolle aanvulling op het huidige aanbod van beautytools in Nederland. Zwitserse kwaliteit, het internationaal bekroonde ontwerp, de passie en de durf om continu te innoveren, is de unieke mengeling van het premium merk Rubis. De producten van Rubis zijn absoluut, overduidelijk, onvergelijkbaar de beste staalwaren ter wereld qua materiaal, design en precisie!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief