DA Hisschemöller viert 25 jarig jubileum

Geplaatst op: 07-02-2012

DA Hisschemöller viert 25 jarig jubileum

Vorige week donderdag 2 februari was het feest bij DA Drogisterij & Luxe Parfumerie Hisschemöller uit Middelharnis want zij vierde haar 25 jarig jubileum als DA winkel.

Gouden speld namens DA Retailgroep BV

Onderneemster Corien Hisschemöller kreeg een gouden DA speld opgespeld. Directeur Winkeloperatie Hans Wagner kwam namens de DA Retailgroep BV de gouden speld uitreiken. De medewerkers van de winkel waren aanwezig en om het feest compleet te maken, waren er bloemen en gebak. Uiteraard waren ook haar ouders, van wie Corien de winkel heeft overgenomen, bij de feestelijkheden aanwezig.

De geschiedenis van DA Hisschemöller 

Als vanzelfsprekend kwam bij deze gelegenheid ook het verleden ter sprake en werden er herinneringen opgehaald. DA Hisschemöller is 25 jaar aangesloten bij DA. De geschiedenis van deze winkel gaat echter veel langer terug. De winkel begon als apotheek. In 1926 nam de familie Hisschemöller de drogisterij over van familie Wielhouwer. Nu is de winkel een prachtige DA drogisterij waar de klanten ook terecht kunnen voor een uitgebreid aanbod aan luxe merken. Eén ding is nooit veranderd, dat is de grote fles '4711' Eau de Cologne die op de toonbank staat. Nog altijd komen klanten hier graag hun flesje bijvullen.

Foto: E. Koole, Koole Media Service

Bron: nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief