DA haalt met winkelactie 50.000 euro op voor Look Good...Feel Better

Geplaatst op: 25-04-2012

DA haalt met winkelactie 50.000 euro op voor Look Good...Feel Better

DA heeft samen met een aantal cosmeticabedrijven afgelopen jaar met een winkelactie maar liefst 50.000 euro opgehaald voor de stichting Look Good...Feel Better.

Op dinsdag 24 april heeft Johan Boeijenga, directeur van DA Retailgroep, de cheque overhandigd aan Petra Odenthal, directeur van de stichting.

Meer workshops voor kankerpatiënten

Look Good...Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie over uiterlijke verzorging aan mensen met kanker. Dit gebeurt door het verzorgen van workshops in ziekenhuizen waarbij kankerpatiënten in groepen of individueel huidverzorgings- en make-upadvies krijgen. De stichting werkt daarbij met de hulp van welwillende professionals die allen geheel belangeloos hun tijd, kennis en kunde beschikbaar stellen. Het bedrag dat DA vandaag overhandigd heeft aan Look Good...Feel Better zal gebruikt worden om meer workshops te kunnen geven. DA steunt dit prachtige doel van harte, het sluit aan bij dat waar DA voor staat: deskundig en persoonlijk advies over zorgen en verzorgen, schoonheid en gezondheid.

Nog meer samenwerking in 2012

Ook in 2012 zal DA weer samenwerken met de stichting. Vanaf 2012 gaat dit zelfs verder dan de acties op de winkelvloer. De drogisterijorganisatie heeft aangegeven de band met Look Good...Feel Better verder te willen verstevigen en te willen verankeren in de organisatie. Deze verankering uit zich in de wijze waarop DA haar verbintenis met Look Good...Feel Better wil vormgeven: in acties op de winkelvloer, in de corporate en interne communicatie! ‘DA past bij Look Good...Feel Better en Look Good...Feel Better past bij DA', zoals Boeijenga het verwoordde bij de overhandiging van de cheque.

Look Good...Feel Better

Kanker en behandelingen hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Hoewel het veelal om tijdelijke veranderingen gaat, is de impact groot voor degene die het overkomt. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor iemand betekenen. Want als je er goed uitziet, voel je je vaak ook beter! Als enige organisatie in Nederland geeft Look Good...Feel Better speciale workshops in ziekenhuizen, individuele behandelingen en verstrekt zij informatie, tips & adviezen aan mensen met kanker. Zowel voor dames als voor heren.

Voor steun bij uiterlijke verzorging

Op dit moment zijn er 65 ziekenhuizen die deze workshops geven en hebben ruim 5.000 mensen hieraan deelgenomen. Omdat er behoefte is aan meer locaties en meer workshops, is financiële steun dringend nodig. Door de bijdrage van DA kunnen nog meer mensen met kanker, dichtbij huis, steun krijgen bij hun uiterlijke verzorging. Om er zo, ondanks hun ziekte, goed en verzorgd uit te zien.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief