DA Fris, Gezond en Mooi winkel in Academisch Medisch Centrum in Amsterdam

Geplaatst op: 11-09-2015

DA Fris, Gezond en Mooi winkel in Academisch Medisch Centrum in Amsterdam

Op 10 september 2015 is de eerste drogist geopend in een ziekenhuis, het nieuwe DA-winkelconcept met de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. De opening in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam wordt gevierd met diverse activiteiten en leuke en aantrekkelijke kortingsacties.

Beleving en service staan centraal

DA AMC staat in het teken van de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. Eigenaresse Hendrien Dubbeld: “In de nieuwe winkel staan beleving en service centraal. De klant kan hier écht winkelen en de werelden beleven. Op deze beleving kunnen we goed inspelen door onze deskundigheid. Het bieden van goede service vinden wij belangrijk. Met het nieuwe winkelconcept Fris, Gezond, Mooi kunnen we dit heel goed vorm geven. We kunnen de klant laten zien, proeven en ervaren, en daarmee maken we het verschil.

Winkelconcept

Binnen de wereld Fris van DA-winkelconcept is het vertrouwde drogisterij-assortiment te vinden met alles voor de persoonlijke verzorging. De wereld Gezond vertegenwoordigt een ruim assortiment artikelen die de klant helpen fit te worden en te blijven, met merken als Vitaminstore, Orthica en Bountiful. DA AMC is hiermee dé specialist op het gebied van gezondheid. In de wereld Mooi vind je de beste merken voor cosmetica, verzorging en geuren.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief