DA en Drogistenunie verdubbelen assortiment

Geplaatst op: 04-08-2011

DA en Drogistenunie verdubbelen assortiment

DA Retailgroep en Drogistenunie breiden vanaf half augustus het bestelbaar assortiment met ruim 11.000 artikelen uit. Hiermee komen beide organisaties tegemoet aan de wensen van hun ondernemers voor een groter assortiment.

Deze uitbreiding van het assortiment komt tot stand door samenwerking met Unipharma.

Inspelen op de vraag

Speciaal voor de DA en Drogistenunie ondernemers is er een selectie gemaakt van ruim 11.000 artikelen uit het assortiment van Unipharma. Johan Boeijenga, Algemeen Directeur van DA Retailgroep, is blij met deze uitbreiding. "DA ondernemers moeten kunnen inspelen op de vraag van hun klanten, ook als dat gaat om niet al te gangbare drogisterijproducten. Wij kunnen nu onze ondernemers de mogelijkheid bieden om deze producten in hun assortiment te voeren als daar vraag naar is vanuit hun lokale markt. Wij zijn heel blij dat we nu dankzij deze samenwerking met Unipharma aan deze vraag kunnen voldoen."

Wensen van klant

"Drogistenunie wil altijd de service naar haar klanten verbeteren." zegt Han Jenster, Algemeen Directeur Drogistenunie. "Als groothandel wil je een zo compleet mogelijk assortiment aan je klanten aanbieden. Wij zijn blij met deze mogelijkheid om in één klap ons assortiment te verdubbelen. Hiermee komen we absoluut tegemoet aan de wensen van onze klanten".

Uitgebreid assortiment

"Unipharma levert binnen haar groothandelsfunctie een zeer uitgebreid assortiment", aldus Jacco van Liere, General Manager van Unipharma. "Een deel van ons assortiment is nu ook bereikbaar voor leden van DA en Drogistenunie." Unipharma werkt al samen met Drogistenunie voor de levering van Basic huismerk.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief