DA Drogisterij & Parfumerie uit Oudenbosch krijgt nieuwe eigenaresse en naam

Geplaatst op: 02-04-2013

DA Drogisterij & Parfumerie uit Oudenbosch krijgt nieuwe eigenaresse en naam

DA Drogisterij & Parfumerie aan de Wagenhoek 13 in Oudenbosch heeft een nieuwe onderneemster: Cindy Dam - Van der Holst. Zij neemt per april de winkel (voorheen DA Chamomille) en het team vaste medewerksters over van Jaqueline Neelen. De winkel krijgt een nieuwe naam: DA Ambrizo, vernoemd naar de drie dochters van Cindy.

De feestelijke opening van DA Drogisterij & Parfumerie Ambrizo is op woensdag 3 april a.s. om 9.00 met leuke openingsacties voor de klanten.

Speciale naam DA Ambrizo

Cindy van Dam is nieuw in de drogisterijbranche. Na veertien jaar met veel plezier voor ABN Amro gewerkt te hebben, wilde zij graag een eigen winkel. Dat werd de DA Drogisterij en Parfumerie in Oudenbosch, die zij per 1 april heeft overgenomen. Van Dam is getrouwd en heeft drie dochters: Britney, Zoë en Amber, wiens namen samen Ambrizo vormen.

Enthousiast en vol energie

De kersverse onderneemster Cindy Dam heeft veel zin in de nieuwe uitdaging. Samen met de medewerksters zal zij zich inzetten voor de klant. "We zitten allemaal vol energie en enthousiasme. Service vinden we erg belangrijk, de klant moet zich thuisvoelen in de winkel en is altijd welkom voor advies."

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief