DA Drogist verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland'

Geplaatst op: 28-03-2013

DA Drogist verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland'

Vandaag werd bekend gemaakt dat DA Drogist de titel ‘Beste Drogist van Nederland' in de wacht heeft gesleept! Onderzoeksbureau GfK Nederland heeft samen met het vakblad  ‘De Nieuwe Drogist' de Nederlandse consument gevraagd naar haar ervaringen in de drogisterijbranche.

Trots op DA

Op basis van winkelbezoeken zijn de Nederlandse drogisterijwinkels gewaardeerd met een rapportcijfer op de volgende aspecten: Deskundigheid personeel, keuze drogisterijartikelen, vriendelijkheid personeel, goede kwaliteit, nette winkel, leuke sfeer, lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. DA kwam daar overall als eindwinnaar uit de bus en mag zich gedurende het komende jaar de Beste Drogist van Nederland noemen. Commercieel Directeur Peter van Mourik is trots: ‘Dit is een fantastische bekroning voor het werk dat onze ondernemers met hun medewerkers en wij op het DA kantoor met elkaar verzetten. Het is het bewijs dat de consument de ingeslagen weg van DA waardeert!'.

Kundig, enthousiast en zelfstandig

Directeur Winkeloperatie Hans Wagner over de felbegeerde titel: ‘DA is een nationaal sterk merk dat op lokaal niveau ingevuld wordt door kundige, enthousiaste, zelfstandig ondernemers die hun vak verstaan en de lokale markt op hun duimpje kennen. Hen komt deze prijs dan ook meer dan toe! We zijn erg blij dat we nu weer bovenaan de lijst staan!'

Prachtige rapportcijfers

In het GfK rapport werd DA bekroond met prachtige rapportcijfers. Tijdens de overhandiging van de award benoemde GfK Directeur Joop Holla nog eens de stappen die het bedrijf gezet heeft in de afgelopen tijd. Vergeleken met het onderzoek van 2012 heeft DA op alle beoordeelde elementen een hogere score behaald. Met name op de deelgebieden ‘lage prijzen' en ‘aantrekkelijke aanbiedingen' heeft de organisatie mooie stappen voorwaarts gemaakt.

Op de foto van links naar rechts: DA Financieel Directeur Krijn van Bijsterveldt, DA Commercieel Directeur Peter van Mourik, GfK Directeur Joop Holla, DA Directeur Winkeloperatie Hans Wagner en De Nieuwe Drogist Hoofdredacteur Kristel van Dijk tijdens de overhandiging van de award.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief