DA Drogist Johan Schouten genomineerd voor de Gouden Gaper verkiezing!

Geplaatst op: 18-03-2013

DA Drogist Johan Schouten genomineerd voor de Gouden Gaper verkiezing!

De strijd om de titel Beste Zelfzorgadviseur van 2013 is weer losgebarsten. De eerste ronde is inmiddels afgerond en de 10 genomineerden die geselcteerd zijn bereiden zich voor op de tweede ronde van de verkiezing.

Onder de 10 genomineerde bevindt zich DA Drogist Johan Schouten uit het Utrechtse Oudewater.

Goed advies

Vorig jaar werd de titel in de wacht gesleept door winnares UED-drogiste Susanne Direks. Het doel van de Gouden Gaper verkiezing (een inititiatief van het CBD en drogisterijvakblad Nieuwe Drogist) is het stimuleren van goede advisering en de ‘toppers' onder de drogisten in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd heeft de verkiezing als doel om duidelijk te maken dat advies bij zelfzorggeneesmiddelen belangrijk is en wat een klant van een drogisterij daarbij mag verwachten.

Uitslag 24 mei

DA Drogist Johan Schouten uit Oudewater heeft zich inmiddels weten te plaatsen voor de volgende ronde; een bezoek van een mystery shopper aan de winkel. De laatste ronde (16 mei) bestaat uit een vraaggesprek met een vakjury. Op 24 mei wordt de winnaar, die zich een jaar lang de Beste Zelfzorgadviseur van Nederland mag noemen, bekend gemaakt en ontvangt de felbegeerde Gouden Gaper wisselbokaal.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief