DA De Vette in Vlaardingen heeft vernieuwde winkel geopend!

Geplaatst op: 07-11-2013

DA De Vette in Vlaardingen heeft vernieuwde winkel geopend!

Op donderdag 7 november is de geheel vernieuwde winkel van DA De Vette aan de Van Hogendorplaan 915 in Vlaardingen onder grote belangstelling en met spectaculaire acties geopend. De winkel is ook verhuisd naar een groter pand waar je nu ook terecht kunt voor trendy en voordelige Eyelovebrillen!  

In deze prachtige nieuwe winkel vind je uiteraard de meeste keuze, het beste advies en de mooiste aanbiedingen.

Feest bij DA De Vette

Vol enthousiasme openden ondernemers Ivo de Vette en Marcia Groeneweegen samen met het winkelteam hun prachtige drogisterij en parfumerie, waar een lange rij belangstellende klanten voor de deur stond. Op 7,8 en 9 november is het feest bij DA De Vette. De eerste honderd betalende klanten ontvangen een prachtige goodiebag met cadeaus ter waarde van maar liefst vijftig euro. Maar ook voor wie later komt is er veel voordeel, namelijk een kennismakingskorting van 25% op het gehele assortiment! Op de openingsdagen is er in de winkel van alles te doen en te beleven zoals demonstraties van bekende merken en advies.

De beste Topmerken

In de vernieuwde winkel van DA De Vette zijn de allerbeste merken te vinden om te zorgen, verzorgen, verleiden of verwennen. Op het gebied van schoonheid zijn de merken Collistar, Biotherm, Lancome , Clarins , Clinique en Louis Widmer toegevoegd. In het gezondheidsschap vind je nu ook de kwalitatieve voedingssupplementen van Orthica en de natuurlijke gezondheidsproducten van Bloem. 

Nu ook Eyelove brillen verkrijgbaar

Vanaf 7 november kun je bij DA De Vette ook terecht voor de trendy en voordelige Eyelove brillen! Met behulp van moderne technologie maakt Eyelove brillen en zonnebrillen in iedere sterkte voor een vaste lage prijs. Ontspiegeling, een kraswerende laag en dunner geslepen glazen zijn inbegrepen. Een enkelvoudige bril kost 49 euro, een multifocale bril 99 euro. Neem je bestaande bril of je recept mee en kies een montuur. Eén van de opgeleide medewerkers zal je huidige bril doormeten of je recept overnemen. Ook kun je in deze winkel een gratis oogmeting laten doen, zonder afspraak!

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief