D.I.O. pakt uit

Geplaatst op: 21-07-2010

Vanaf september pakt D.I.O. drogisterijen weer uit met de succesvolle GIGA-weken.

D I O pakt uitDit jaar staan deze feestweken in het teken van scherpe acties, verdere verlaging van 100 vaste lage prijzen en verassende geschenken.

Meer traffic,meer omzet

D.I.O. drogisterijen heeft dit jaar nauw samengewerkt met haar D.I.O. ondernemers bij het vormgeven van de GIGA-weken. De gemaakte plannen van de ondernemers zijn vervolgens getoetst door de ondernemerscommissie. Het allerbelangrijkste doel van de GIGA-weken is meer traffic op de winkelvloer en dus meer omzet voor de ondernemer.

GIGA kranten

Tijdens de 4 weken durende GIGA-weken ontvangt heel Nederland 2 huis-aan-huis GIGA-kranten in de bus. In deze kranten staan zeer scherpe acties. Zo scherp dat D.I.O. er met een gerust hart de claim ‘nergens goedkoper' op kan plakken.

Set koffiemokken bij besteding van €15,00

Natuurlijk is het de klant die tijdens de GIGA-weken in het zonnetje wordt gezet. Niet alleen wordt hij gematst met spectaculaire aanbiedingen, hij ontvangt tijdens de eerste 2 weken ook nog een set van 2 koffiemokken bij besteding van €15,00. De mokken worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgt de klant de laatste 2 weken bij besteding van €15,00 een trendy shopper.

Warme, vriendelijke sfeer en de beste service!

D.I.O. rekent ook dit jaar weer op razend succesvolle GIGA-weken. Extra traffic voor de ondernemer en een uitgelezen kans om nieuwe klanten te winnen voor de D.I.O. drogisterij, dé drogisterij voor het gedegen advies, een warme en vriendelijke sfeer en de beste service.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief