D.I.O. Drogist verkozen tot beste servicedrogist van 2012

Geplaatst op: 03-04-2012

D.I.O. Drogist verkozen tot beste servicedrogist van 2012

Groot feest bij D.I.O want de D.I.O. drogist mag zich een jaar lang de beste servicedrogist van het jaar noemen. Een waardering van consumenten waar ze enorm trots op zijn!

Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van GFK Panel Services, in opdracht van het vakblad Nieuwe Drogist.

De beoordelingen

De drogisterijformules zijn beoordeeld door ruim zesduizend consumenten op de aspecten deskundigheid, vriendelijkheid, kwaliteit, assortiment, aanbiedingen, prijzen, sfeer en de netheid in de winkel. Overall haalt D.I.O., als nieuwkomer dit jaar een prachtige tweede plaats. D.I.O. eindigt hiermee net achter winnaar Dirx, maar vóór alle andere landelijke ketens. D.I.O. wil zich onderscheiden op service en deskundigheid en dat is zeker gelukt. Zes van de acht aspecten vallen onder de factor service. Hierop scoort D.I.O. zelfs het beste. Ook bij de top vier factoren waarop een consument de keuze voor een drogist baseert, scoort D.I.O. het beste. D.I.O. mag zich daarom een jaar lang met recht de beste servicedrogist van Nederland noemen.

Verrassende uitslag

Algemeen directeur Jos Jongstra is blij verrast door de uitslag: ‘Nooit eerder is D.I.O. meegenomen in het GFK-onderzoek en daarom zijn we des te blijer met deze verdiende tweede plaats. We mogen trots zijn op de bevestiging van onze klanten die onze deskundigheid, kwaliteit en netheid van de D.I.O. winkels waarderen. Vooral alle aangesloten formuleleden en alle medewerkers mogen trots zijn op hun inspanningen die hun vruchten hebben afgeworpen".

Net zo voordelig

Helaas te laat voor dit onderzoek, maar ook qua prijs heeft D.I.O. stappen in de goede richting gezet. D.I.O heeft vanaf februari meer dan 1000 artikelen in prijs verlaagd, hierdoor is D.I.O. de betere drogist met het beste advies en nu ook net zo voordelig als de voordeeldrogist. Ook voor een lage prijs kunnen de klanten voortaan bij D.I.O. terecht!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief