D.I.O. aanwezig op de Beautiful beurs

Geplaatst op: 17-06-2010

D.I.O. aanwezig op de Beautiful beurs

Op 1 en 2 september vindt in de Americahal te Apeldoorn de beurs Beautiful 2010 plaats. Tijdens de tweede editie van deze unieke vakbeurs voor Drogisterij en Parfumerie is ook D.I.O. aanwezig als exposant.

Mini D.I.O. winkel met nieuwe huisstijl

De D.I.O.-huisstijl heeft dit jaar een make-over ondergaan en alle aanwezigen van de Beautiful beurs kunnen de nieuwe huisstijl komen bewonderen in de mini-D.I.O.-winkel. De mini-winkel heeft het interieur van een echte D.I.O.-winkel en is opgebouwd in de nieuwe huisstijl van D.I.O.

Informatiemap over het starten van een D.I.O winkel

Bij de D.I.O.-stand is een uitgebreide informatiemap verkrijgbaar, waarin geïnteresseerden alles kunnen lezen over het starten van een D.I.O.-winkel. Ook is er bij de stand een team van D.I.O. aanwezig die in alle rust uitleg kan geven wat er allemaal bij komt kijken om een eigen D.I.O. drogisterij te openen.

Kans op make-over van topvisagist Mari van de Ven

Tijdens deze beurs is niet alleen de mini-D.I.O.-winkel te bewonderen en informatie te verkrijgen over het starten van een D.I.O.-winkel, er is ook een make-over te winnen van topvisagist Mari van de Ven. Mari zal op beide dagen een uitgebreide make-over verzorgen. Bij de D.I.O.-stand zijn bonnen te verkrijgen waarop je je gegevens invult en uit de inschrijvingen wordt één winnaar gekozen. Deze winnaar krijgt terplekke een make-over, waarbij haar en make-up verzorgd wordt door Mari!

Dit alles lijkt een goede reden om een bezoek te brengen aan de D.I.O.-stand op de Beautifulbeurs.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief