D.I.O. winkelformule, ideaal voor jonge ondernemers!

Geplaatst op: 09-09-2010

D.I.O. winkelformule, ideaal voor jonge ondernemers!

Voor mensen die een eigen drogisterij willen beginnen is D.I.O. de ideale winkelformule. D.I.O. helpt de startende ondernemer van het begin tot het eind want je bepaalt zelf het beleid op de winkelvloer.

D.I.O. draagt die diensten aan waar je in je eigen situatie behoefte aan hebt. Idealer kan bijna niet!

'LOCAL HERO'

Voor de consument is elke D.I.O. ondernemer een 'LOCAL HERO'!Regelmatig houdt D.I.O. enquetes onder de klanten waaruit blijkt dat ze het heel goed doen. Door veel te adverteren hebben ze een grote naamsbekendheid gekregen. Ook worden D.I.O. drogisterijen gerestyled; de buitenkant van de winkels, de instore signing, de tasjes, de cadeaubonnen en de magazines, om de omzet nog meer te vergroten!

Nooit 'nee' verkopen!

D.I.O. heeft een contract afgesloten met drogisterij.net,de grootste site in drogisterijartikelen van Nederland. Elke D.I.O. drogist krijgt zijn eigen D.I.O. webwinkel wat de ondernemers ongekende mogelijkheden biedt want drogisterij.net kan alles leveren waardoor ze geen 'nee' hoeven te verkopen. Ze bestellen het ontbrekende artikel via hun eigen D.I.O. webshop en de volgende dag hebben ze het al in de winkel.

Eerste drogisterijorganisatie met webshop

Het voordeel hiervan is dat ze geen ruimte meer beschikbaar hoeven te stellen voor producten die ze maar af en toe verkopen. Hiermee is D.I.O. de eerste drogisterijorganisatie met een webshop waar je het hele assortiment kunt krijgen.

Doelstelling van 250 winkels

De doelstelling in 2012 is om 250 winkels te realiseren .In de komende jaren gaat D.I.O. veel tijd en energie steken in een opleidingstrajct voor nieuwe ondernemers en het opzetten van een databank. Iedereen met affiniteit voor de drogisterijbranche is van harte welkom!

Aantal vestigingen

 

  • 2008: 4 eigen en 152 zelfstandig
  • 2009: 6 eigen en 173 zelfstandig
  • 2010: 6 eigen en 190 zelfstandig

 

Meer weten over D.I.O. eigen ondernemer worden? Ga naar www.diodrogist.nl en lees de enthousiaste ervaringsverhalen!

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief