D.I.O. drogisterijformule verwelkomt zes nieuwe leden in één maand

Geplaatst op: 06-05-2011

D.I.O. drogisterijformule verwelkomt zes nieuwe leden in één maand

Afgelopen maand opende de D.I.O. drogisterijformule maar liefst zes nieuwe winkels. De gemeentes Waspik, Waalwijk, Mook, Lieshout, Weert en Norg hebben vorige maand de winkels van D.I.O verwelkomd.

Complete nieuwe winkel

In Norg was het onlangs zover want op 21 april opende de plaatselijke C1000 ondernemers de deuren van D.I.O. drogisterij Siska. De ondernemers kregen steeds meer vraag naar drogisterijartikelen. Tegenover de supermarkt stond er al enige tijd een drogisterij leeg en hebben zij deze kans met beide handen aangegrepen om samen met D.I.O. een mooie drogisterij neer te zetten. Na een grondige verbouwing is er een complete nieuwe winkel geopend.

Sterke groei

Ook voor overige maanden van dit jaar staan er meer winkelopeningen op de planning. Een groei die D.I.O. eind 2013 op het aantal van 250 winkels moet brengen. Halima Zemmouri, coördinator Expansie bij FACO, beaamt dat de groei te maken heeft met alle acties die D.I.O. naar buiten brengt. ‘Het klopt dat we nu een sterke groei doormaken maar dat heeft ook te maken dat de winkelformule aantrekkelijk is voor jonge, startende ondernemers. Ze hebben bij ons alle ruimte om volledig zelfstandig te ondernemen. En dat slaat aan,' aldus Halima Zemmouri.

Over D.I.O.

D.I.O. is een drogisterij/parfumerie formule met 170 winkels in Nederland. Alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. De formule kenmerkt zich door een hoog serviceniveau, een kwalitatief hoogwaardig assortiment tegen een scherpe prijs, en medewerkers met veel kennis. Elke week zijn er scherpe aanbiedingen van bekende A-merken. Daarnaast heeft D.I.O. een breed assortiment onder het eigen merk IDYL.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief