Creëer zelf perfect gevormde wenkbrauwen

Geplaatst op: 27-03-2012

Creëer zelf perfect gevormde wenkbrauwen

De lente inspireert je voor een vernieuwde en frisse lentelook! Maak je look compleet met een open, frisse blik met mooi gevormde volle wenkbrauwen, dé trend van het voorjaar!

Drie must-haves

Een goede vorm van je wenkbrauwen is heel bepalend voor je uitstraling. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Etos heeft drie must-haves geselecteerd waarmee het je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om in een handomdraai zelf perfect gevormde wenkbrauwen te creëren!

Extra uitdrukking in je gezicht

Je wenkbrauwen mogen gezien worden dit lenteseizoen! Zorg dus voor mooi gevormde wenkbrauwen, ze hebben maar een klein beetje onderhoud nodig om je gezicht extra uitdrukking te geven. Ga bij het modelleren van je wenkbrauwen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Teken de gewenste vorm met de Etos Eyebrow pencil, hiermee maak je ze ook voller. Imiteer de haartjes door korte streepjes te tekenen, daar waar je wenkbrauwen dat nodig hebben.

Handige tools

De Etos Stay perfect lash & brow geeft kleur aan je wenkbrauwen en zorgt ervoor dat ze perfect in model blijven. Bovendien geeft het de haartjes een subtiele glans. De Etos Natural eyebrowkit bevat twee kleuren poeders, een pincet, kwastje en borsteltje om je "blikvangers" mee in model te brengen voor perfect gevormde wenkbrauwen. Wil je weten hoe je een vrolijke lente-look creëert met prachtige citruskleuren? Bekijk het beautyfilmpje waar je ook tips krijgt over hoe je je wenkbrauwen perfect in model brengt en houdt!


Verkoopprijzen

  • Etos Stay perfect lash & brow nr. 201  € 3,99
  • Etos Eyebrow pencil nr. 002  € 1,79
  • Etos Natural eyebrowkit nr. 001  € 5,99

 

Actie bij Etos: van 19 maart t/m 1 april 2012 is alle Etos make-up 2e voor de halve prijs. Van 2 april t/m 15 april krijg je 25% korting.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief