Creëer extra volume met Volume Sensation producten van Nivea

Geplaatst op: 13-09-2012

Creëer extra volume met Volume Sensation producten van Nivea

Aankomende winter is all about ‘Big Hair'. Of je nu kort, lang, krullend of stijl haar hebt, de Volume Sensation producten van Nivea Hair Care bieden je een helpende hand om zelf deze trend te creëren.

Met vloeibare keratine en bamboe-extract

Een goede verzorging is de eerste stap. De vernieuwde Nivea Volume Sensation producten met vloeibare keratine en bamboe-extract zijn hiervoor uitermate geschikt. De vloeibare keratine biedt een optimale verzorging voor het haar en bamboe staat bekend om haar sterke en flexibele halmen die een treksterkte hebben die superieur is aan staal. Het haar wordt hierdoor versterkt bij de wortel en krijgt extra volume. De Nivea Volume Sensation shampoo en conditioner verzwaren het haar niet en zijn zelfs geschikt voor het fijnste haar.

Speciale polymeren voor push-up effect

Na de juiste verzorging start de styling van het haar. Gebruik hiervoor de Volume Sensation Styling Spray en Mousse. "Speciale polymeren in de stylingproducten dragen bij aan het verbeteren van het volume. De polymeren vormen als het ware een net over het haar. Wanneer het haar wordt blootgesteld aan de hitte van een haardroger, worden de polymeren actief. Ze creëren een push-up effect, waardoor het haar zichtbaar meer volume krijgt", aldus dr. Sven Fey, hoofd Product Development Nivea Hair Care en Styling, Beiersdorf.

Styling tips van Sally Brooks voor ‘Big Hair'

Voor een perfecte coupe met veel volume onthult Sally Brooks, internationaal haarstyliste en internationaal art director voor Nivea Hair Care, haar geheimen voor een volumineuze haardos:

1. Volume in het haar is voor iedere gezichtsvorm weggelegd. Het geheim zit in de plek waar het volume wordt aangebracht. Een rond gezicht? Kies voor volume boven op het hoofd. Mensen met een lang gezicht kunnen beter de breedte in gaan met het volume.

2. Het creëren van volume heeft alles te maken met de stand van de haarwortel. Ga niet met de haargroei mee, maar ga in tegengestelde richting te werk voor het aanbrengen van volume. Breng na het natmaken van het haar een kleine hoeveelheid mousse aan op de haarwortel. Start vervolgens met het drogen bij de aanzet van het haar. Tip: dun haar krijgt extra volume door voorover te buigen en het haar ondersteboven droog te föhnen. Wanneer het haar voor ongeveer 40% droog is, kan gestart worden met de gewenste styling.

3. Kies bij het aanbrengen van volume voor de juiste tools en stylingproducten. Maak gebruik van een grote ronde borstel, een krachtige föhn, hete rollers en natuurlijk producten die het haar extra volume geven. Een goed voorbeeld is de NIVEA Volume Sensation Styling Mousse. Deze styling mousse plakt niet, waardoor het haar gemakkelijk in de juiste vorm te kammen is zonder dat de borstel in het haar vast blijft zitten. De mousse heeft een crème-achtige structuur, trekt snel in en geeft het haar maximaal volume.


Consumentenadviesprijzen

  • Nivea Volume Sensation Shampoo  € 3,29/250 ml
  • Nivea Volume Sensation Conditioner  € 3,39/200 ml
  • Nivea Volume Sensation Styling Spray  € 4,49/250 ml
  • Nivea Volume Sensation Mousse  € 4,49/150 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief