Creëer een sfeer van warmte en innerlijke balans

Geplaatst op: 25-11-2011

Creëer een sfeer van warmte en innerlijke balans

Het einde van 2011 is al bijna in zicht, veel mensen zoeken een moment van bezinning en innerlijke rust. Muziek speelt daarbij een belangrjke rol en kan het leven op een plezierige manier verrijken.

Ondersteuning voor de juiste balans

De nieuwe cd's van gerenommeerde Oreade artiesten Aeoliah, Alain Eskinasi en Sangit Om zorgen voor een sfeer van warmte en verlichting en bieden ondersteuning bij het vinden van de juiste balans tussen in- en ontspanning!

A Drop of Buddha's Tears

Het nieuwe album A Drop of Buddha's Tears van Aeoliah bevat zeven krachtige mantra's die je helpen bij het ondersteunen en verlichten van verdriet, pijn en illusies en worden er mantra's door Aeoliah gezongen. Aeoliah's muziek staat bekend om haar helende werking. De tedere, rijke composities zijn een bron van vreugde, troost en inspiratie voor miljoenen fans over de hele wereld.

Son of Chakradancer 

Het nieuwe album van Brainscapes bevat het levenswerk van oprichter Alain Eskinasi. De tracks zijn het resultaat van 20 jaar trance dance ervaring en geven de ontwikkeling weer van de muziek en de artiest. De nummers op Son of Chakradancer voeden je chakra's met nieuwe energie en helpen om emotionele blokkades weg te nemen door middel van beweging en ademhaling. Perfect voor trance dance, biodans en andere bewegingsvormen.

True Stories

De composities van Sangit Om zijn een samensmelting van verschillende muziekstijlen en creëren een geheel eigen, warme sfeer. True Stories is een gedigitaliseerde versie van het originele, zeer succesvolle album en is perfect om bij te ontspannen. Sangit Om heeft een eigen stijl ontwikkeld waarbij hij muziekinvloeden uit het Oosten en Westen samen laat smelten.

 

Verkoopadviesprijzen

  • A Drop of Buddha's Tears  € 18,99
  • Son of Chakradancer  € 18,99
  • True Stories  € 18,99

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief