Creëer de perfecte wenkbrauwen met beMineral wenkbrauwpoeder

Geplaatst op: 12-02-2014

Creëer de perfecte wenkbrauwen met beMineral wenkbrauwpoeder

Goed gevormde en mooie wenkbrauwen zijn erg belangrijk, ze geven je gezicht namelijk een bepaalde uitstraling. Het kan moeilijk zijn om je wenkbrauwen de juiste vorm en intense expressie te geven.

Met een wenkbrauwpoeder kun je je wenkbrauwen donkerder en voller laten lijken en ze op een professionele manier mooi accentueren.

100% natuurlijke wenkbrauwpoeders

Nieuw van beMineral zijn de Mineral Loose Brow Powders, 100% natuurlijke wenkbrauwpoeders in 3 natuurlijke bruintinten waar je heel makkelijk de perfecte wenkbrauw mee kunt creëeren! Deze wenkbrauwpoeders blijven 24 uur perfect zitten en laten bovendien de huid volledig ademen.

3 natuurlijke kleuren

De Mineral Loose Brow Powders van beMineral zijn verkrijgbaar in 3 natuurlijke bruintinten. Taupe (B860) is een warme taupetint, die vooral geschikt is voor het accentueren van de wenkbrauwen bij vrouwen met blond tot donkerblond haar. Husk (B861) is een warme bruintint die je wenkbrauwen een stijlvolle expressie geven bij licht bruin tot middenbruin haar en Darked Stone (B862), in donker grijsbruin, is geschikt voor het accentueren en modelleren van de wenkbrauwen bij vrouwen met donkerbruin tot zwart haar

Zowel droog als nat aan te brengen

De nieuwe beMineral Mineral Loose Brow Powder is zuinig in gebruik en kan zowel droog als nat worden gebruikt.  Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de wenkbrauwpoeder droog wordt aangebracht. De wenkbrauwpoeder is met een wenkbrauwkwastje zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen en te verdelen tussen fijne wenkbrauwhaartjes.


Consumentenverkoopprijs

  • beMineral Mineral Loose Brow Powders € 15,75/stuk

Meer informatie: www.bemineral.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief