Coty neemt nagellakmerk OPI over

Geplaatst op: 02-12-2010

Coty neemt nagellakmerk OPI over

Coty, de marktleider op het gebied van cosmetica (o.a. Rimmel London, Sally Hansen, Miss Sporty) en parfums (o.a. Adidas, Celine Dion, Chupa Chups, David en Victoria Beckham, Esprit) , neemt het bekende nagellak merk OPI over.

OPI wordt wereldwijd verkocht en is in Nederland te koop bij Sephora, beautysalons, erkende nagelstudio's en drogisterijen.

Dr. Scheller en Philosophy

Afgelopen maand  maand kocht Coty ook Dr. Scheller, een Duits cosmetica bedrijf (o.a. Manhattan Cosmetica) en Philosophy, een Amerikaanse niche huidverzorgingsmerk dat gespecialiseerd is in lotions en doucheproducten voor de Amerikaanse markt.

OPI

OPI is opgericht door George Schaeffer in 1981 en zijn wereldwijd in 67 landen verkrijgbaar en per jaar worden meer dan 30 miljoen nagellakken verkocht. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. De lak blijft super lang zitten, dekt goed, droogt heel snel en is shockproof. Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends.

Coty

Coty werd opgericht in Parijs in 1904 door Francois Coty, die gezien wordt als de grondlegger van de moderne parfumindustrie. Coty is een erkende leider in internationale schoonheidsproducten en heeft een netto jaaromzet van bijna $4 miljard.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief