Compleet vernieuwde website van hannah S.I.R.C.

Geplaatst op: 31-08-2011

Compleet vernieuwde website van hannah S.I.R.C.

Na maanden van heel hard werken achter de schermen bij hannah S.I.R.C. is het zover: de compleet vernieuwde website is online en is nu ook te bewonderen op de iPad!

Mooier dan ooit

De oude website was opgebouwd met Flash- elementen, die niet ondersteund werden door Apple. Omdat hannah te allen tijde met de nieuwste technieken mee ontwikkelt, met name in de huidige snelle "social media"- wereld, kreeg de site voor en door huidcoaches een up to date metamorfose!

Duurzame huidverbetering

Dagelijks geven meer dan 350 hannah huidcoaches, gevestigd door heel Nederland, advies om de huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om tot een duurzame huidverbetering te komen. Omdat salons die met de hannah- methode werken veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreekt men bij hannah over een ‘hannah huidcoach' in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste'

Effectieve adviezen en handige tips

Je zult je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden om optimaal van de hannah- producten te kunnen profiteren. De hannah huidcoach is in staat om dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. De huidcoach begeleidt, maar zelf zul je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen. Zo werkt hannah en op de vernieuwde website www.huidcoach.nl wordt dit uitgebreid toegelicht.

Actief via social media

Met de recente metamorfose van de vernieuwde website werd deze tevens geschikt voor o.a. de iPad. Omdat hannah voortdurend met de tijd mee ontwikkelt (en hierop vaak zelfs vooruit loopt) werden binnen de vernieuwde website van huidcoach.nl tevens applicaties geïntegreerd voor nieuwe technieken en social media. Zo is huidcoach.nl tevens actief op Twitter (via @huidcoach) alsmede via Facebook en Hyves. De metamorfose van de website maakte deze nu nog overzichtelijker en uitgebreider.

hannah huidcoaches per provincie

Naast o.a. informatie over de hannah- producten en werkwijze van het unieke ‘hannah systeem voor huidverbetering', zijn op de site voor de consument tevens de adressen van hannah huidcoaches per provincie te vinden. Het is een informatief portaal voor en door huidcoaches en voor een ieder die zijn of haar huid een kans wil geven op en mooie, gezonde, langdurig jeugdige en stralende toekomst!

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief