ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse’…Grote rage n.a.v. nieuwe bioscoopfilm ‘The Twilight Saga, Eclipse’!

Geplaatst op: 14-07-2010

ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse’…Grote rage n.a.v. nieuwe bioscoopfilm ‘The Twilight Saga, Eclipse’!

ColourVue Lenzen zijn cosmetische contactlenzen zonder sterkte die door iedereen kunnen worden gedragen met een aanbevolen leeftijd vanaf 16 jaar.

The twilight Saga,Eclipse

Door de verschillende kleuren, patronen en optische effecten zorgen deze unieke lenzen ervoor dat je ogen er telkens weer anders en zonder twijfel spraakmakend uit kunnen zien! De absolute topper van dit moment zijn de ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse', met een mysterieuze, groene vampierlook! Deze rage is ontstaan n.a.v. de nieuwe bioscoophit ‘The Twilight Saga, Eclipse' die op 30 juni jl. in première ging, gebaseerd op het boek ‘Eclipse' van auteur Stephenie Meyer!

Optimaal zuurstofdoorlatend materiaal met een perfect draagcomfort

De ColourVue Lenzen beïnvloeden het normale zichtvermogen niet. De lenzen zonder sterkte zijn gemaakt van een 0.06 millimeter dunne, 100% veilige hydrogel. Dit is een optimaal zuurstofdoorlatend materiaal met een perfect draagcomfort. De ColourVue Lenzen zijn voor Europa CE- goedgekeurd en geproduceerd middels een streng ISO9001- en GMP gecertificeerd productieproces. Met de bijbehorende Max OptiFresh- lotion reinig, spoel, desinfecteer, bevochtig en bewaar je de lenzen om de kwaliteit langdurig zo optimaal mogelijk te behouden

Verkoopprijs:

ColourVue Crazy Lenzen ‘Eclipse' € 32,50 (dit zijn lenzen voor 1 jaar)


 

Meer informatie: www.colourvue.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief