Colorshine lijn Blond en Bruin van Guhl vernieuwd

Geplaatst op: 09-09-2013

Colorshine lijn Blond en Bruin van Guhl vernieuwd

Zijdezacht blond haar vol mooie stralende accenten of een glanzende, sprekende en unieke bruine haarkleur, Guhl maakt het mogelijk met de vernieuwde en verbeterde lijnen Blond en Bruin van Colorshine.

De beide lijnen bevatten nieuwe, bijzondere en waardevolle ingrediënten met een heerlijke geur. De Colorshine Blond lijn bestaat uit een mix van vers fruit, witte bloemen en amber, de Colorshine Bruin bevat noten van blauwe bessen, veldbloemen, sandelhout en vanille.

Guhl Colorshine Blond

Colorshine Blond komt nu nog meer tegemoet aan de speciale behoeften van blond haar - van nature blond haar of gekleurd. Guhl maakt hiervoor gebruik van de waardevolle bestanddelen van de champagne-bes, rijk aan milde fruitzuren, vitaminen en hydraterende bestanddelen. In combinatie met nieuwe technologieën wordt blond haar daarmee buitengewoon beschermd en verzorgd. Het haar straalt krijgt weer meer glans en de haarstructuur wordt verbeterd. Colorshine Blond bestaat uit een Shampoo, Crème-Conditioner en een Deep Repair Masker.

Guhl Colorshine Bruin

Guhl de vernieuwde Colorshine Bruin verrijkt met kukui-noot, rijk aan bruinpigmenten en hydraterende bestanddelen, voor een gerichte verzorging van bruin haar en om de eigenschappen van bruin haar te ondersteunen. Guhl Colorshine Bruin intensiveert de diepe accenten van bruin haar voor een unieke sprekende kleur. Bovendien wordt het haar direct gehydrateerd waardoor het glanzend en zijdezacht wordt. Colorshine Bruin bestaat uit een Shampoo en een Crème-Conditioner.

Guhl Colorshine Blond Shampoo

Door de nieuwe technologieën in combinatie met de waardevolle eigenschappen van de champagnebes worden tijdens het wassen dofmakende resten verwijderd. Het licht wordt hierdoor optimaal gereflecteerd - voor fascinerend blond haarvol stralende accenten.

Guhl Colorshine Blond Crème-Conditioner

Na het wassen wordt de intensieve verzorging van de crème-conditioner geadviseerd. Deze intensiveert het blonde haar, geeft direct hydratatie, maakt het zijdezacht en zorgt voor een vernieuwde glans. Bovendien wordt het haaroppervlak glad gemaakt, met bijzonder veelzijdige lichtreflecties als resultaat.

Guhl Colorshine Blond Deep Repair Masker

Het Colorshine Blond Deep Repair Masker van Guhl herstelt de haarstructuur van blond haar. Dankzij blonde kleurpigmenten wordt de glans van het haar geïntensiveerd, daarnaast worden gespleten punten gereduceerd en het haar wordt tegen nieuwe beschadigingen beschermd. Gebruik: masseer het masker in nat haar, laat het 1-2 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Het resultaat? Een herstelde haarstructuur en stralend blond haar dat zijdezacht aanvoelt!

Guhl Colorshine Bruin Shampoo

Dankzij de nieuwe technologieën in combinatie met de waardevolle eigenschappen van de kukui-noot wordt met de Guhl Colorshine Bruin Shampoo het haar tijdens het wassen direct verzorgd en gehydrateerd en beschermd tegen schadelijke invloeden. Het haar krijgt een zijdezachte structuur en bijzonder diepe bruinaccenten.

Guhl Colorshine Bruin Crème-Conditioner

Na het wassen met de Guhl Colorshine Bruin Shampoo wordt de intensieve verzorging van de Guhl Colorshine Bruin Crème-Conditioner geadviseerd. De toegevoegde bruine kleurpigmenten geven het haar prachtige diepe, rijke en gevarieerde bruinaccenten. Daarbij geeft de Crème-Conditioner direct hydratatie, verminderd het haarbreuk en wordt het bruine haar heerlijk zijdezacht.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Guhl Colorshine Blond Shampoo  € 6,40/200 ml
  • Guhl Colorshine Blond Crème-Conditioner  € 6,40/200 ml
  • Guhl Colorshine Blond Deep Repair Masker  € 7,47/125 ml
  • Guhl Colorshine Bruin Shampoo  € 6,40/200 ml
  • Guhl Colorshine Bruin Crème-Conditioner  € 6,40/200 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief