Color Forming Mousse van Guhl vernieuwd

Geplaatst op: 13-08-2014

Color Forming Mousse van Guhl vernieuwd

Soms kan je haar wel een opfrisser gebruiken of wil je net even een ander kleurtje die 1 tot 3 wassingen aanhoudt. De Color Forming Mousse van Guhl geeft je haar een subtiel kleuraccent, volume en styling ineen.

De hele lijn van de Color Forming Mousse is nu vernieuwd, heeft een verbeterde receptuur en is uitgebreid met een nieuwe tint.

Met Color & Care complex en Aloë Vera

De vernieuwde Color Forming Mousse van Guhl doet de haarkleur nu nog meer opleven met glanzende kleuraccenten. De verbeterde receptuur met Color & Care complex en Aloë Vera kan ook gebruikt worden voor het stylen en geeft het haar natuurlijk volume en een flexibele hold. Guhl heeft voor iedere haarkleur een geschikte mousse.

Kleuroplevende mousse

De tijdelijke (mousse) haarkleuring houdt 1-3 haarwassingen en zorgt voor fascinerende, glanzende en natuurlijke kleuraccenten waardoor de haarkleur opleeft. Gekleurd haar krijgt een levendige kleuropfrissing en een stralende glans. Ongekleurd en grijs haar wordt licht gekleurd.

Modern design

Het design van de Color Forming Mousse lijn van Guhl is ook onlangs in een modern jasje gestoken, op de verpakking kun je ook heel makkelijk zien bij welke basis haarkleur welk kleurresultaat te verwachten is.

Nieuwe kleur in assortiment

De Color Forming Mousse lijn is ook uitgebreid met een nieuwe kleur: Donkerbruin 30. Deze kleur is geschikt voor lichtbruin tot donkerbruin en grijs haar. De lijn bestaat verder uit de kleuren Zilverblond 98, Lichtgoudblond 82, Middenblond 70 en Middenbruin 40.


Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief