Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush voor het gezicht

Geplaatst op: 20-08-2014

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush voor het gezicht

Om je huid mooi, stralend en gezond te houden is dagelijks goed reinigen van groot belang. Clinique lanceert, om je huid in topconditie te houden, de Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush.

3-Stappen Systeem

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden en is speciaal ontwikkeld voor het 3-Stappen Systeem, het werkt in synergie met de zepen uit het succescolle reinigingssysteem. Het effect is de meest schone, gezonde huid die je ooit had. Een huid die er gladder en stralender uitziet, met diepgereinigde poriën.

Waterproof

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush heeft een strak ontwerp en ligt makkelijk in de hand. Het borsteltje bereikt moeilijk te bereiken delen van je gezicht, reinigt efficiënt en is waterproof waardoor je het ook onder de douche kunt gebruiken.

Schakelt uit na 30 seconden

De Cleansing Brush heeft ook een self-timer die de borstel automatisch na 30 seconden uitschakelt. Als je huid aan de borstel gewend is, kan de gebruikstijd worden uitgebreid tot 1 minuut, tweemaal per dag. Wanneer de Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush helemaal is opgeladen gaat hij 3 uur lang mee en dankzij het LED lampje op de body zie je direct wanneer de batterij leeg raakt.

 

Consumentenadviesverkoopprijs

  • Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush  € 125,00
  • Opzetborstel  € 20,00 (om de drie maanden vervangen)

 

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush is verkrijgbaar vanaf 22 september 2014.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief