Clinique lanceert Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects

Geplaatst op: 23-09-2013

Clinique lanceert Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects

Clinique heeft haar succesvolle Repairwear Laser Focus Serum versterkt. De nieuwe Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects is een geheel vernieuwde samenstelling voor het bestrijden van lijntjes en rimpels met een tweemaal zo sterk verzachtend effect als voorheen.

Clinique Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects is parfumvrij en geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Nieuwe technologie

De Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects van Clinique bevat een nieuwe technologie voor verjonging van de opperhuid. Dode huidcellen worden op milde maar effectieve wijze verwijderd, zodat er een fraaie, gladde en stralende huid tevoorschijn komt binnen een periode van 12 weken.

  • Smooths: nieuwe bestanddelen voor een opvallend gladde huidtextuur
  • Restores: geef de huid weer die jeugdige uitstraling
  • Corrects: leidt tot zichtbare correctie van UV-schade


Met peptiden en herstellende enzymen

Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects van Clinique bevat een hoogwaardig complex van peptiden die de natuurlijke collageenproductie intensiveert en een krachtige mix van herstellende enzymen die via liposomen in de huid worden afgegeven en daar zichtbare UV-schade corrigeren. Door deze unieke samenstelling werkt het dag en nacht aan het herstel van de huid.

Voor een jeugdig uiterlijk

Bij frequent gebruik van Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects vervagen de lastige lijntjes en rimpels, krijgt de huid een opvallend gladde huidtextuur en hervindt ze haar jeugdige uiterlijk. Het serum kan 's morgens en 's avonds na het reinigen gelijkmatig aangebracht worden op het gezicht en rond de ogen.

Clinique Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects is verkrijgbaar vanaf eind september 2013.


Consumentenadviesprijzen

  • Clinique Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects  € 61,50/30ml
  • Clinique Repairwear Laser Focus Smooths, Restores, Corrects  € 90,00/50ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief