Clinique introduceert Stay-Matte Oil-Free Makeup, de perfecte zomerfoundation

Geplaatst op: 21-05-2012

Clinique introduceert Stay-Matte Oil-Free Makeup, de perfecte zomerfoundation

Iedere vrouw die last heeft van een vette huid weet hoe moeilijk het is een foundation te vinden die voldoende dekkend is zonder dik aan te voelen of de huid vettig te laten glimmen. Clinique komt nu met een revolutionaire make-up die het huidoppervlak er perfect uit doet zien en de hele dag door zorgt voor een matte huid.

Zweetbestendige foundation

Zelfs de meest fanatieke tegenstandsters van vloeibare foundations zullen verrukt zijn over Stay-Matte Oil-Free Makeup, vanwege de lichte formule op basis van een gepatenteerde technologie die de talgproductie en het glanzen van de huid effectief tegengaat. Stay-Matte Oil-Free Makeup is een vloeibare foundation die speciaal bedoeld is om hinderlijk glanzen van de vette huid op ieder uur van de dag te voorkomen.

Stay-Matte Oil-Free Makeup is:

  • Weerstaat vochtigheid en hitte
  • Controleert de talgproductie
  • Is transpiratiebestendig
  • Biedt een matte finish, de hele dag door
  • 100% parfumvrij


Verkrijgbaar in 6 tinten

Stay-Matte Oil-Free Makeup kan dun tot zeer dun worden aangebracht, eventueel in meerdere laagjes, al dan niet in combinatie met Stay Matte Sheer-Pressed Powder van Clinique voor een nog betere houdbaarheid. Stay-Matte Oil-Free Makeup is verkrijgbaar in 6 tinten, variërend van licht tot donker, die gemakkelijk te herkennen zijn dankzij de presentatie van het product in een doorzichtige tube.

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief