Clinique en Global Colour Artist Jenna Menard bij New York Fashion Week

Geplaatst op: 25-09-2012

Clinique en Global Colour Artist Jenna Menard bij New York Fashion Week

Jenna Menard, Global Colour Artist van Clinique, creëerde tijdens de spring/summer 2013 New York Fashion Week weer passende makeuplooks voor de modellen van designer Karen Walker.

Menard is een bekende make-up artist uit New York en staat bekend om haar veelzijdigheid en eindeloze creativiteit, iets wat aansluit op de creaties van Karen.

Kleurrijke zomer

In het nieuwe zomerseizoen ligt de focus op gekleurde lippen in zomerse tinten. De oogmake-up blijft neutraal zodat de aandacht op de mond wordt gevestigd. Een andere opvallende trend is de matte teint van het gezicht. Deze look is tijdloos en duidelijk aanwezig in het voorjaar van 2013. Dit zorgde voor frisse blikken en vrolijke modellen op de catwalk. Jenna: "Get ready voor een kleurrijke zomer met een touch of pink!"

Zomercollectie 2013

Zachte, roze tinten en cartoonachtige space prints domineren de zomercollectie van 2013 van Karen Walker. Tijdens haar show op de catwalk van New York Fashion Week waren er grillige retroprints in overvloed, met hier en daar een schattig blauw jurkje. Karen Walker staat bekend om haar ontwerpen die vrouwelijkheid met een stoer randje uitstralen: gedrapeerde bloesjes en baggy broeken gecombineerd met trendy loafers.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief