Christina Aguilera's nieuwste geur; Secret Potion

Geplaatst op: 21-09-2011

Christina Aguilera's nieuwste geur; Secret Potion

Christina Aguilera heeft onlangs haar vierde parfum, Secret Potion, uitgebracht voor vrouwen die graag stralend en zelfverzekerd in de spotlights willen staan.

Exotisch en mysterieus

Eerder verschenen geuren van haar waren Christina Aguilera, By Night en Royale Desire. Secret Potion is een mysterieuze geur met een exotisch tintje en combineert tonen van verleidelijke sensuele bloemen met exotische zoete vruchten.

Sensuele muskus

De topnoten in Secret Potion zijn sappige passievrucht, frisse citroen en zoete mandarijn. In het hart bevinden zich de noten van verleidelijke jasmijn, sinasachtige frisse oranjebloesem en de warme zoete geur van lotus. De basis wordt afgesloten met de vanille-achtige geur van tonkaboon, amber, sensuele muskus en houtachtige ebbenhout.

Met spiegel medaillon

De fles heeft de verleidelijke vormen van een vrouwenlichaam en heeft om de hals een schitterend spiegel medaillon met het wapen van Christina Aguilera. Het parfum is verkrijgbaar vanaf € 16,99 (15 ml) met bijpassende douchegel (150ml), bodylotion (150 ml) en deodorant (150 ml).

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief