Christina Aguilera introduceert haar nieuwste parfum Red Sin

Geplaatst op: 24-10-2012

Christina Aguilera introduceert haar nieuwste parfum Red Sin

De geuren van Christina Aguilera zijn wereldwijd razend populair. Onlangs introduceerde de 41-jarige Amerikaanse zangeres haar zesde parfum: Red Sin. Red Sin is een verleidelijke sensuele zoete geur die je zintuigen zeker laten prikkelen...

Christina's eerste geur was in 2007: Christina Aguilera, gevolgt door Inspire in 2008, By Night in 2009, Royale Desire in 2010 en Secret Potion in 2011.

Verleidelijke mix 

Red Sin bstaat uit een zoete verleidelijke mix van geuren van onder andere sappige rode appels, warme kaneel, sensuele rode cyclaam, passionele muskus en warme houtachtige sandelhout. Het nieuwse parfum Red Sin geeft vrouwen een sensueel, onweerstaanbaar en rijk gevoel en straalt uit dat vrouwen trots mogen zijn op hun vrouwelijkheid. Omhul je met deze verleidelijke geur want er is ook een douchegel, bodylotion en deodorantspray van Red Sin verkrijgbaar!

Krachtige kleur rood

Dat vrouwen trots mogen zijn op hun vrouwelijkheid vindt Christina erg belangrijk: niet voor niks heeft de flacon de prachtige curves van een vrouwenlichaam! Volgens Christina staat de kleur rood die ook verwerkt is in de glazen flacon voor verleiding, zelfverzekerdheid en kracht en roept de kleur rood bepaalde emoties op.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Christina Aguilera Red Sin edp  € 14,95/15 ml
  • Christina Aguilera Red Sin edp  € 24,95/30 ml
  • Christina Aguilera Red Sin edp  € 34,95/50 ml
  • Christina Aguilera Red Sin douchegel  € 9,95/150 ml
  • Christina Aguilera Red Sin bodylotion  € 9,95/150 ml
  • Christina Aguilera Red Sin deodorantspray  € 9,95/150 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief