Chris Overbeek per 1 oktober nieuwe Directeur van Drogistenunie

Geplaatst op: 03-09-2013

Chris Overbeek per 1 oktober nieuwe Directeur van Drogistenunie

DA Holding heeft gisteren bekend gemaakt dat Ewald Liedenbaum, interim Directeur van Drogistenunie, het bedrijf per 1 oktober 2013 zal gaan verlaten. Sinds 2009 maakt Drogistenunie deel uit van DA Holding, de moedermaatschappij van DA Retailgroep.

Drogistenunie is een groothandel in drogisterijartikelen met een breed assortiment zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten, medische artikelen en populaire verzorgingsproducten.

Nieuwe impuls

Ewald Liedenbaum heeft gedurende de afgelopen twee jaar als interim Directeur Drogistenunie de groothandel een nieuwe impuls gegeven. Onder zijn leiding is door het Drogistenunie-team een groot aantal nieuwe diensten ontwikkeld op het gebied van retail, e-commerce en wholesale. Daarbij heeft Drogistenunie ook een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen in de nieuwe marktsegmenten. De directie van DA Holding spreekt haar waardering uit voor de wijze waarop Ewald Liedenbaum hieraan vorm heeft gegeven en wenst hem alle goeds voor de toekomst.

Human Resource Management

Chris Overbeek (36) zal per 1 oktober benoemd worden tot Directeur Drogistenunie. Hij is ruim 5,5 jaar werkzaam binnen de Holding en verantwoordelijk voor het HR beleid van de totale organisatie. Chris Overbeek zal naast de functie van Directeur Drogistenunie de verantwoordelijkheid houden voor het Human Resource Management van de DA- en Drogistenunie-organisatie.

Belangrijke rol binnen Drogistenunie

Overbeek is intensief betrokken geweest bij de opstart van Drogistenunie in 2009. De afgelopen jaren heeft hij vanuit zijn verantwoordelijkheid voor HR en zijn positie binnen het Management Team van de organisatie een belangrijke rol gespeeld bij de doorontwikkeling van Drogistenunie.

Verstevigen van activiteiten

Chris Overbeek zal samen met het Drogistenunie-team de groothandelsactiviteiten op het gebied van retail, e-commerce en wholesale verder verstevigen en vanuit dit platform haar bestaande en nieuwe klanten optimaal bedienen.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief