Cellulite minder zichtbaar én een zachte en stevige huid

Geplaatst op: 27-04-2011

Cellulite minder zichtbaar én een zachte en stevige huid

Met het mooie weer is het blote benen en bikini tijd en dan is het vervelend als je last hebt van cellulite op je dijen, billen, heupen en buik.

Overmatige opslag van vet

Veel vrouwen (ongeveer 95 procent) hebben last van cellulite of wel sinaasappelhuid genoemd en wordt veroorzaakt door een overmatige opslag van vet in de diepere lagen van de huid. Door cellulite wordt de huid oneffen, minder elastisch en worden kuiltjes zichtbaar, cellulite komt voor op de dijen, billen, heupen en buik.

Met Lotus Extract en L- Carnitine

Nivea Good bye Cellulite 10 Days serum is een unieke formule die niet hoeft te worden ingemasseerd en vermindert cellulite, al na 10 dagen zie je resultaat. Het serum is namelijk een zeer geconcentreerde formule verrijkt met de unieke ingrediënten Lotus Extract en L- Carnitine. Het natuurlijke Lotus-Extract vermindert de ontwikkeling van nieuwe vetcellen en stimuleert het afbreken van vet tot kleinere deeltjes, huideigen L-Carnitine stimuleert de conversie van deze deeltjes in energie.

De resultaten na 10 dagen

Na 10 dagen weken bevestigd 88% van de vrouwen dat de gel hun huid mooier maakt. De huid is zichtbaar zachter, steviger en cellulite is zichtbaar verminderd zelfs zonder extra massage. Gebruik het Nivea Good Bye Cellulite 10 Days serum gedurende 10 dagen meerdere keren per jaar om het gewenste effect te bereiken. 

 

Consumentenadviesprijs

 

  • Nivea Good bye Cellulite 10 Days serum € 14,95/75 ml

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief