Cellulite bestrijden met Bioclinic Cellulite Reductor van Oriflame

Geplaatst op: 26-02-2014

Cellulite bestrijden met Bioclinic Cellulite Reductor van Oriflame

Bereid je nu vast voor op het mooie voorjaarsweer zodat je straks kunt genieten van een gladde, strakke en stevige lichaamshuid. Bioclinic Cellulite Reductor van Oriflame is een krachtige formule die niet alleen cellulite (sinaasappelhuid) aanpakt maar ook helpt de vetcellen af te breken wat zorgt voor een slanker lichaam.

Aanpak van cellulite

De nieuwe Cellulite Reductor van Oriflame Bioclinic is ontwikkeld op basis van het Cellu-Light Complex. Deze technologie is na 6 jaar onderzoek door de wetenschappers van Oriflame gecreëerd en bevat een gepatenteerde combinatie van o.a. cafeïne, Baltische algen, glaucine, linolzuur en retinol. Dit klinisch bewezen complex helpt de microcirculatie te verbeteren en vetcellen af te breken, hierdoor wordt cellulite op een genadeloze wijze tot diep in de huid aangepakt.

Met handige massagekop voor optimaal resultaat

Bioclinic Cellulite Reductor van Oriflame heeft een dubbele werking. Naast de diepe aanpak van cellulite zorgt de formule tevens voor een plaatselijk afslankend effect. Het maakt de huid zichtbaar en voelbaar steviger. De tube van deze dagelijks te gebruiken anticelluliteformule is voorzien van een handige massagekop die drie 360° rollende stalen balletjes bevat waarmee probleemzones zoals billen en bovenbenen eenvoudig en doelgericht worden aangepakt. Het resultaat is een meer gestroomlijnde, gladde én stevige lichaamshuid!

 

Consumentenverkoopprijs

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief