CB12 nu ook in handige mini-verpakking

Geplaatst op: 15-04-2013

CB12 nu ook in handige mini-verpakking

CB12 zorgt ook tijdens de zomer dat je direct zeker kunt zijn van een frisse adem tot wel 12 uur lang. Want nu is het mondverzorgingsmiddel CB12 ook verkrijgbaar in een mini-verpakking van 50 ml!

Handig en makkelijk om mee te nemen in je toilettas tijdens een weekendje weg, voor op vakantie of in je handtas.

Pakt slecht adem aan bij de bron

Iedereen heeft weleens last van een slechte adem, niks om je voor te schamen. De boosdoener van slechte adem is bij 90% van de gevallen zwavelgas. Het wordt veroorzaakt door bacteriën in de mond en het stinkt. Gewone kauwgum, mintjes en andere ademverfrissers maskeren slechts tijdelijk een slechte adem. CB12, wat staat voor ‘Controlled Breath for 12 hours', pakt slechte adem bij de bron aan. Het voorkomt het vrijkomen van zwavelgassen, zonder de mondflora aan te tasten, en gaat daarmee de onaangename geur tegen.

Twee varianten: CB12 en CB12 mild

CB12 gebruik je als mondspoeling in aanvulling op de dagelijkse mondhygiëne en is te gebruiken vanaf 12 jaar. Eén- tot tweemaal daags een ½ tot 1 minuut spoelen en klaar! CB12 heeft een mint-/mentholsmaak en is verkrijgbaar in de twee varianten CB12 met de blauwe dop (0,5% mint/menthol) en CB12 mild met de groene dop (0,025% mint/menthol). Beide varianten zijn even effectief in het voorkomen en behandelen van slechte adem en zijn verkrijgbaar in een 250 ml én nu in een handige 50 ml verpakking.

 

Consumentenadviesprijzen

 

Meer weten over CB12? Ga naar www.cb12.nl.

CB12 is op 12 maart jl. uitgeroepen als winnaar van de Drogisterij Awards 2012 in de categorie mondverzorging.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief