Cattier-Paris skincare uitgeroepen tot beste nieuwe eco-beautylijn 2012!

Geplaatst op: 07-02-2013

Cattier-Paris skincare uitgeroepen tot beste nieuwe eco-beautylijn 2012!

Het natuurlijke biologische cosmeticamerk Cattier-Paris is nog maar kort in Nederland verkrijgbaar en heeft nu al een fantastische prijs gewonnen, namelijk de Beauty Astir voor het beste ‘groene beautyproduct van 2012'!

Vol vreugde en trots namen de medewerkers van Cattier-Paris de award dinsdag 5 februari jl. in ontvangst in het Okura Hotel in Amsterdam.

Eerste award voor natuurcosmetica

Het was de 28e uitreiking van de Beauty Astirs en de eerste keer dat er ook een award werd uitgereikt speciaal voor ‘groene' beautyproducten. Voorwaarde om in aanmerking te komen is dat een merk ten minste één gecertificeerd natuurcosmeticakeurmerk heeft of voor ten minste 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Geduchte concurrenten

Vijftien bekende natuurlijke beautymerken maakten kans op deze prijs. Cattier-Paris is een nieuwkomer in natuurcosmetica en het winnen van deze prijs is daarom voor Cattier-Paris een grote eer.

Beoordeling van de producten

De 42 vooraanstaande beautyjournalisten die in de jury zaten hebben alle genomineerde producten uitgebreid getest en gelet op de volgende criteria:

  • Doet het cosmeticaproduct wat het belooft?
  • Is het product vernieuwend en gebruiksvriendelijk?
  • Wat is de uitstraling van het product/de verpakking?
  • Is de prijs-kwaliteitverhouding in orde?
  • Hoe zijn de producten naar de pers en consument gecommuniceerd?


De jury over Cattier-Paris

De jury omschreef het volgende over de producten van Cattier-Paris: "Cattier-Paris bewijst dat eco ook toegankelijk kan zijn en dat gebruik van biologisch geteelde ingrediënten geen hoog prijskaartje hoeft te betekenen." Een van de juryleden: "Hier hoefde ik geen seconde over na te denken, want sinds de lancering ben ik hooked."

 

Meer weten over de producten van Cattier-Paris? Ga naar www.cattier-paris.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief