Casper Teunissen is de nieuwe Algemeen Directeur van Kneipp

Geplaatst op: 08-04-2011

Casper Teunissen is de nieuwe Algemeen Directeur van Kneipp

Kneipp Nederland BV heeft sinds kort een nieuwe algemeen directeur, Casper Teunissen.

Kneipp wellnessproducten in Benelux

De heer Teunissen is sinds 4 april jl. in dienst getreden bij het Nederlandse hoofdkantoor van Kneipp in Montfoort en is eindverantwoordelijk voor de distributie van Kneipp wellnessproducten in de Benelux. Tot voor kort was Casper Teunissen Commercieel Directeur van de divisie Cosmetique Active bij L'Oréal, deze divisie richt zich op het apotheekkanaal voor onder andere de merken Vichy en La Roche-Posay.

Meer dan 17 jaar ervaring in cosmeticabranche

Casper Teunissen heeft al meer dan 17 jaar ervaring in de cosmeticabranche en is werkzaam geweest in diverse salesfuncties bij L'Oréal Nederland, daar heeft hij onder meer plannen ontwikkeld voor de commerciële beleidsvoering en strategie, category management, winkelinrichting, het opleiden van personeel en promotie. Casper Teunissen volgt bij Kneipp Nederland BV Vincent Pijnenborg op. Hij zal rapporteren aan de heer D. Salein, CEO van Kneipp Werke GmBH te Würzburg.

Producten op basis van planten en kruiden

Kneipp is een modern merk gebaseerd op een rijke historie. Het internationale bedrijf ontwikkelt heerlijk geurende producten op basis van planten en kruiden in de categorieën bad en douche, bodycare (huid, handen en voeten), haarverzorging en thee. Deze producten van Kneipp zijn te koop bij drogisten, reformwinkels, apotheken, warenhuizen en supermarkten.

Aanwinst voor het bedrijf

De medewerkers van Kneipp Nederland BV zijn verheugd de heer Teunissen als directeur te mogen verwelkomen en zijn kennis en ervaring zijn een aanwinst voor het bedrijf. Kneipp staat aan de vooravond van een innovatieve productintroductie wat een mooie start is voor Casper Teunissen!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief