Calendulan Zon: natuurlijke aftersun bij lichte verbranding

Geplaatst op: 22-05-2012

Calendulan Zon: natuurlijke aftersun bij lichte verbranding

Goed ingesmeerd maar toch verbrand? Calendulan Zon is een natuurlijk aftersunproduct en werkt herstellend en verkoelend. Het is geschikt vanaf 2 jaar.

Ondersteunt en herstelt de rode, pijnlijke huid

Calendulan Zon, sinds vorig jaar april geïntroduceerd binnen de vertrouwde Calendulan-lijn van VSM, is speciaal ontwikkeld om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen bij lichte verbranding. Bij een lichte verbranding, ook wel eerstegraads verbranding genoemd, is de opperhuid nog niet zichtbaar beschadigd maar wel rood, droog, pijnlijk, gevoelig of een beetje opgezwollen.

Geschikt voor de gevoelige huid

Calendulan Zon is een natuurlijk aftersunproduct en werkt herstellend en verkoelend bij een lichte verbranding van de huid. Het is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek in het zonschap. Calendulan Zon is ook geschikt voor de gevoelige huid en kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 2 jaar.

Handige sprayflacon

Calendulan Zon van VSM zit in een handige sprayflacon, zo hoef je de gevoelige, verbrande huid niet aan te raken, het product kan direct op de huid worden aangebracht. De combinatie van de actieve bestanddelen Calendula officinalis (een bloemsoort), Camphora officinalis (een bloemsoort) en Hamamelis (een boomsoort) werkt verkoelend wat een verlichtend gevoel geeft aan de verbrande huid.

 

Consumentenadviesprijs

  • VSM Calendulan Zon sprayflacon € 8,95/100ml

 

Calendulan Zon van VSM is een gezondheidsproduct.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief