C1000 ondernemer opent D.I.O. in Ulft

Geplaatst op: 13-10-2010

C1000 ondernemer opent D.I.O. in Ulft

Waar vroeger een drogist zat uit een andere formule is nu een geheel nieuwe D.I.O. winkel gevestigd. Na een supersnelle verbouwing van zes dagen opende op 7 oktober eigenaar Geert Freriks, de deuren van D.I.O. Freriks.

Van supermarkt naar drogisterij

In de C1000 die al langer Freriks' eigendom is, verkoopt men al enige tijd OTC artikelen. Freriks was van mening dat je bij de verkoop van dit soort artikelen een goed advies moet kunnen geven. Zijn vrouw heeft daarom haar drogisterijdiploma gehaald. Dit was de belangrijkste stap richting een volwaardige drogisterij.

Geschikte drogisterijformule

Al tijden riep Freriks, dat het pand naast zijn C1000 de beste locatie was voor een winkel. Hij heeft dit pand gekocht en is op zoek gegaan naar een geschikte drogisterijformule. "Het moest een formule worden waar je niet met handen en voeten gebonden bent", zegt Freriks. Hij kwam in gesprek met D.I.O en is onder andere verwezen naar D.I.O. Esmeralda in Scherpenzeel. Dit was precies wat hij wilde.

Klanten zijn erg te spreken over uitstraling

Er moest het één en ander gebeuren aan de winkel. Zo zit nu de voordeur aan de vroegere achterkant. Dit is een logischere plek omdat er zo meer aanloop is van de C1000 bezoekers. De klanten zijn erg te spreken over de uitstraling van de D.I.O. winkel. Vooral de grote raampartij zorgt voor een mooi, open karakter.

Huisstijl modern en eigentijds

Freriks zegt: "Ik vind het leuk om te zien dat D.I.O. een club is met ambitie. Binnenkort gaan we op T.V. en ik denk dat dat goed is voor het merk D.I.O.. Daarbij komt dat de nieuwe huisstijl modern en eigentijds is. Hiermee kunnen we voorlopig onze klanten goed bedienen."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief